Szekeres Viktor

Új képek a Halálos iramban 6-ból

A Universal stúdió még nem nagyon adott ki hivatalos képeket a Halálos iramban hatodik részéhez, azonban a főszereplő Vin Diesel ezt is megtette helyettük a Facebook oldalán.

Vin Diesel, miután a Riddick forgatási képeivel szerzett örömöt rajongóinak, ezúttal a Halálos iramban-sorozat hatodik epizódjának fotóival kedveskedett azoknak, akik követik a Facebookon. A május 24-én bemutatásra kerülő filmet ismét csak Justin Lin rendezte, a főszerepben pedig Paul Walkert láthatjuk Diesel mellett, de rajtuk kívül még szerepelni fog Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Joe Taslim és Gina Carano is.

Klikk ide! Klikk ide!

Nemsokára várhatóan a film első plakátja is meg fog jelenni, de a Universal nem akarja elsietni a marketing kampány kezdését, s ennek megfelelően az első előzetest is csak a Super Bowl egyik reklámszünetében láthatja a közönség. Még egy eldöntendő kérdés lehet a filmmel kapcsolatban, mégpedig a cím, hiszen a hírek szerint egyáltalán nem biztos, hogy Fast & Furious 6-ként kell majd a mozikban keresnünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #3
    Majd megunják..
  • jawarider2 #2
    Ha jól látom megint egy Charger. Mi más lehetne ? :)
  • Ender Wiggin #1
    remélem ezen túl kevesebb lesz a hungarocell széfes autós üldözés, mert az a filmtörténet egyik legnagyobb ökörsége volt...