Szekeres Viktor

Ütős plakát Az éhezők viadala 2-nek

A Halálos iramban 6. részét csak februárban kezdik el komolyan reklámozni, a Másnaposok 3-at tavasszal, azonban Az éhezők viadala 2 kampánya már egy évvel a premier előtt megkezdődött.

Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) is kapott egy plakátot, ráadásul egy nagyon szép, "mozgó" plakátot - ki tudja, talán annak tiszteletére, hogy már csak egy évet (és egy napot) kell várniuk arra a rajongóknak, hogy bemutatásra kerüljön a film. Az a film, melyet Francis Lawrence fog rendezni, s mely az ő teljesítményétől függetlenül fog minden bizonnyal hatalmas sikert aratni.

Ezt megjósolni persze nem ördöngösség, hiszen tavasszal Az éhezők viadala gigantikus siker volt - csak Amerikában 408 millió dollár bevételt hozott, amivel minden idők 11. legsikeresebb filmjévé vált, bár azóta A bosszúállók 623, és A sötét lovag: Felemelkedés 448 milliója hátrébb szorította. Ezzel természetesen még az Alkonyat-filmek teljesítményét is lepipálta, s ha azt nézzük, hogy a Stephenie Meyer regényéből készült adaptációkkal ellentétben még pozitív kritikákat is kapott, akkor valószínűsíthető, hogy a tinikönyv további feldolgozásai még nagyobb sikert fogna aratni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)