Szekeres Viktor

A Fűrész rendezője készítheti a MacGyver-mozifilmet

Nemsokára a mozik vásznain is meg fog elevenedni Richard Dean Anderson ikonikus sorozatkaraktere, MacGyver. És úgy tűnik, hogy már a film rendezőjét is megtalálta a gyártó stúdió.

A Variety értesülései szerint James Wannek lehet lehetősége arra, hogy a mozivásznon is halhatatlanná tegye a tévésorozatból ismert MacGyver karakterét. Azt egyelőre persze még nem tudni, hogy ki fogja alakítani Richard Dean Anderson ikonikus ezermesterét a vásznon, viszont Wan mindenképpen biztató választásnak tűnik, hiszen eddigi filmjei mind jól vagy korrekt módon sikerültek - legalábbis az IMDb szerint, ahol is a közönség által adott osztályzatok még a leggyengébb esetében is minimum 6/10-es átlagot jeleznek.

A rendező pályáját egy ismeretlen horrorral, a Stygiannal kezdte, majd ezt követte 2004-ben a Fűrész, mely minden idők legsikeresebb horrorsorozatát indította útjára. Ezt a Halálos hallgatás és a Halálos ítélet követte Wantől, mindkét film gyengén szerepelt a jegypénztáraknál, azonban a 2010-es Insidious című horrorral ismét nagy sikert ért el - olyannyira, hogy már neki is állt a második rész előkészületeinek, melyet Wan másik új filmje, a The Conjuring után egy hónappal fognak bemutatni.

A MacGyver-mozifilm forgatókönyvét Jason Richman (Rossz társaság, Veszélyes Bangkok) Brian és Mark Gunn közreműködésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #1
    Rossz társaság, és Veszélyes Bangkok. Miért egyből, a Homéroszi kérdés jutott az eszembe? :D