Végre zombifilm a mozikban - jó lett a Warm Bodies előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok szar egysíkú zomibifilm után ez unikumnak számít.
Melóból néztem az elõzetest, hang nélkül, de nem az jött át, hogy nem gondolják komolyan. Egyébként persze lehet, hogy csak az SG-n emelik ki, hogy szerelmi történet lesz, és valójában csúfot akar ûzni a sci-fi és horror köntösbe bújtatott ótvar csöpögõs ovis csajoknak való filmekbõl.
Jah mielott valami hiperintelligens beirna: Tisztaban vagyok vele, hogy itt zombik vannak es nem vampirok, nem keverem a 2-t
Ja, miert is ne? Azt irtam, hogy mufajilag nagyjabol ugyanaz a 2 (vigjatek)...vitatod? Amugy meg inkabb 1000x ez, -ami alapbol nem veszi magat komolyan- mint 1 Twilight, ami latvanyosan eroszakot tesz a vampirokon.
Nekem bejott😄 (legalabbis inkabb ez, mint a WWZ Pittel) Ez ugyanis nem horror, hanem romantikus vigjatek😛 (mar a trailer alapjan) Amolyan Drakula halott es elvezi es tsai mintajara😄
Micsoda hulladék-fostenger...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Zombifilm? Ez?! Szerintem inkább romantikus komédia. Kár érte, a zene és a képi világ nekem tetszik.
Az elõzetes hangulata valamiert az Ultraviolára emlékeztet.
drs
Az elõzetes hangulata valamiert az Ultraviolára emlékeztet.
drs
Csillámzombik?
Azt hittem, hogy az Alkonyat alá már nem lehet süllyedni.
Szerintem ez a film is rangon aluli... én imádom a horrort, a zombifilmeket is, de ezt a filmet nem akarom látni, ez egy rakás ganéj elsõ ránézésre, sõt másodikra is.