Szekeres Viktor

Poénos képek a Másnaposok 3 forgatásáról

Még mindig nem dúskálunk a Másnaposok 3 kapcsán hivatalos promóciós képekben, de szerencsére a film rendezője bőszen fotózott a forgatás alatt, s képeit mi is megnézhetjük.

Még mindig nem lehet sokat tudni a Másnaposok harmadik részéről, de ez nem meglepő, hiszen már a második epizód esetében is elég sokáig ültek a részleteken az alkotók, mielőtt a sajtó rendelkezésére bocsátották volna az infókat, ráadásul a reklámkampány is csak a premier előtt pár héttel kezdődött el. Valószínűleg ez most sem lesz másképp, vagyis a május 24-i amerikai premier környékén kerül fel a netre a hivatalos anyagok zöme.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Vannak viszont addig is nem hivatalos anyagok, melyek szerencsére megbízható forrásból származnak. Todd Phillips, a rendező saját Instagramjára töltött fel a forgatáson, illetve a forgatási szünetekben készült fényképeket - az összeset itt lehet megtekinteni. A Másnaposok harmadik részében, mint az a képekből is kiderül, természetesen visszatérnek a főbb szereplők (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong), újakkal is (Heather Graham, Jeffrey Tambor, John Goodman) találkozhatunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #2
    nem tudom ezt a dagi görögöt honnan kukázták elő, de hatalmasan adja a szerepét...
  • goldmember #1
    máris sírva röhögök bammeg