Szekeres Viktor

The Rock mitológiai hős lesz új filmjében

The Rock jövőre a G.I. Joe 2-ben, a Halálos iramban 6-ban és a Pain & Gainben fog szerepelni, de ha minden jól megy, akkor 2014-ben eljátszhatja Herkules karakterét is.

A Deadline még múlt héten adott hírt arról, hogy Brett Ratner végre elkészítheti több éve tervezett filmjét, a Herculest. Az MGM és a Paramount Pictures közös produkciójának ráadásul már a főszereplője is megvan, aki nem más lesz, mint Dwayne Johnson, azaz The Rock. A film a Radical Publishing Hercules képregényein fog alapulni, melyek szerzője Steve Moore.


A Hercules-képregényben eddig két hosszabb történet jelent meg a The Thracian Wars és a The Knives of Kush. Ezek alapján a film forgatókönyvét Ryan Condal írja, akinek ez lesz az első jelentősebb mozis munkája. Ki tudja, talán épp ez lesz az a film, mely megállítja a lejtőn a rendezőt, aki a 90-es években olyan filmekkel kezdte pályáját, mint a Csúcsformában 1-2 vagy a Pénz beszél, az elmúlt években azonban csak gyengébb próbálkozásokra (Hogyan lopjunk felhőkarcolót, Csúcsformában 3, X-Men 3) futotta neki?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fergusonpapa #2
    fikázni könnyebb..
  • Béka Benő #1
    Az X-Men - az ellenállás vége szerintem nem volt gyenge !