Szekeres Viktor

Új Avatar születik? Itt a 130 milliós fantasy, az Empires of The Deep előzetese

Nagyon kéknek és egyáltalán nem 130 millió dollárt érőnek tűnik az Empires of The Deep című kalandfilm, legalábbis a nemrég a netre felkerült első előzetese alapján.

Van, amikor az ember nem hisz a szemének és kénytelen arra gondolni, hogy valami furmányos átverés áldozata. Talán ezúttal is ez a helyzet, de valószínűbb, hogy komoly a dolog, hiszen viccnek egy kicsit erős lenne. Főleg, hogy 2010-ben jelentek meg az első konkrét hírek az Empires of The Deep című film forgatásáról. Mélytengeri 3D-s kaland-fantasy eredetileg Monica Bellucci főszereplésével készült volna Pitof rendezésében, azóta azonban változott a helyzet és Olga Kurylenko érkezett, rendezőnek pedig a szinte teljesen ismeretlen Michael French, akinek egyetlen nagyobb filmje a Heart of a Dragon volt.


A Pekingben forgatott film szóra sem lenne érdemes, azonban mindenki felkapta a fejét az előzetesére, hiszen az már korábban kiderült, hogy a költségvetése több mint 100 millió dollár, a jelenlegi hírek szerint majdnem 130 millió. És ahhoz képest bizony nem tűnnek lélegzetelállítónak a képsorok. Az ókori Görögországban játszódó történet egy fiatalemberről szól, aki alámerül egy tengerben, hogy megmentse apját a sellők birodalmából, azonban belecsöppen egy hatalmas háborúba, mely sellők, szörnyek és démonok között zajlik.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nazir #15
    Tengeri avatar ps 1 es grafikával. :DDD Óriási!
  • Dynamic #14
    Szörnyű. Borítékolható, hogy bukni fog.
  • alien47 #13
    Az Avatar gagyi film, de a látványvilága páratlan. Az igazi USA armytól kaptak volna egy-két szép atom töltetet és mehettek volna a sunyiba a sárkányaikkal!

    Ezt a filmet vétek egy lapon említeni vele kedves cikk író!

    De mindegy ez a nap el van b@szva amúgy is!


  • immovable #12
    Gagyi.
  • metalos #11
    Ez? Látványfilm? Ha az 5-6 éves gyerekek a célközönség, akkor minden bizonnyal. Az Avatart lehet szeretni, utálni, de ez a fostalicska animáció halmaz a nyomába nem fog érni látvány terén.
  • Co1e #10
    Szombat délelőtt a gyerekeknek tudnám elképzelni XDDDDDDD
    akik erre a valamire pozitív dolgot tudnak írni.. azok látják is amit néznek?
  • cateran #9
    Egyetertek:D Mondjuk ha kiderul, hogy tenylegesen el lett irva 1 0 (sajnos ketlem) akkor le a kalappal:D Amugy meg meh.....
  • narumon #8
    Szerintem egy nulla nem stimmel. Így hirtelen ez inkább 13M dollárnak tűnik.
  • Zombee #7
    Jó is az, amikor az emberben megragad a mondanivaló lényege.
  • bmw #6
    Most hiaba fikazod az Avatart vkinek bejon vkinek nem, ennyi....
    Ez is latvany film lesz akit erdekel a latvany az beul ra..