15
  • Nazir
    Tengeri avatar ps 1 es grafikával. :DDD Óriási!
  • Dynamic
    Szörnyű. Borítékolható, hogy bukni fog.
  • alien47
    Az Avatar gagyi film, de a látványvilága páratlan. Az igazi USA armytól kaptak volna egy-két szép atom töltetet és mehettek volna a sunyiba a sárkányaikkal!

Ezt a filmet vétek egy lapon említeni vele kedves cikk író!

De mindegy ez a nap el van b@szva amúgy is!

• immovable
    Gagyi.
  • metalos
    Ez? Látványfilm? Ha az 5-6 éves gyerekek a célközönség, akkor minden bizonnyal. Az Avatart lehet szeretni, utálni, de ez a fostalicska animáció halmaz a nyomába nem fog érni látvány terén.
  • Co1e
    Szombat délelőtt a gyerekeknek tudnám elképzelni XDDDDDDD
    akik erre a valamire pozitív dolgot tudnak írni.. azok látják is amit néznek?
  • cateran
    Egyetertek:D Mondjuk ha kiderul, hogy tenylegesen el lett irva 1 0 (sajnos ketlem) akkor le a kalappal:D Amugy meg meh.....
  • narumon
    Szerintem egy nulla nem stimmel. Így hirtelen ez inkább 13M dollárnak tűnik.
  • Zombee
    Jó is az, amikor az emberben megragad a mondanivaló lényege.
  • bmw
    Most hiaba fikazod az Avatart vkinek bejon vkinek nem, ennyi....
    Ez is latvany film lesz akit erdekel a latvany az beul ra..
  • Zombee
    Teljesen egyértelmű, hogy a párhuzam az Avatarral a kékség (kinézem SzV-ből) és a nagy költségvetés (mégha nem is kerül fele annyiba se, de azért 130M$ már nem kevés) miatt van, és nem a film minősége miatt.
    Én ugyan az Avatart nem láttam, de nehéz elképzelni, hogy a történetben bármi lélegzetelállító is legyen, a látványvilágától meg hányingert kapok. Ez a film viszont első ránézésre a látvány miatti párhuzamot is már biztosan bukja, mivel igen messze van attól, sőt, igen gagyi, ami viszont ilyen költségvetés mellett már gáz, főleg, hogy a pénzt nem sztárokra, és feltételezem nem is a világmegváltó sztorira költötték. Megkockáztatom így látatlanban, hogy ennél még az Avatarnak is mélyenszántóbb sztorija van, bár a sztori nem minden, sokszor egy két órás látványos csihi-puhihoz nem kell nagyon elmélyedni benne.
  • cstommy
    Nekem bejön annak ellenére hogy utálom a vizi élőlényeket...
    Egyébként engem A titánok harca - A titánok haragja filmekre jobban emlékeztet mint az Avatárra
  • Relixo
    Mert az agyon dicsért és túlértékelt avatar az annyira jó volt ugye ?
    Mainstream hisztéria ennyi volt az a film is, nem több. Persze ez is hasonló lesz így előzetes alapján,de azért ne dicsérjük már annyira azt a f*s avatart az a film azért messze nem egy etalon.
  • Ender Wiggin #2
    1 - olga kurylenko, mint húzónév? ez a buborékfejű ukrán maximum a szottyadék danny hustont képes húzni. magába.
    2 - a tréler szar minőség, elleplezve a részletek gagyiságát, de abból, ami látszik, tök vaknak kell lenni ahhoz, hogy ezt a szart bármilyen formában az avatarhoz hasonlítsd
  • nessboth
    azért néztem végig mert reménykedtem, hogy raknak még a trailerbe olyan lányokat, mint ami az előzetes elején volt.
    többcsöcsöt...