15
-
Nazir #15 Tengeri avatar ps 1 es grafikával. :DDD Óriási! -
#14 Szörnyű. Borítékolható, hogy bukni fog. -
alien47 #13 Az Avatar gagyi film, de a látványvilága páratlan. Az igazi USA armytól kaptak volna egy-két szép atom töltetet és mehettek volna a sunyiba a sárkányaikkal!
Ezt a filmet vétek egy lapon említeni vele kedves cikk író!
De mindegy ez a nap el van b@szva amúgy is!
-
#12 Gagyi. -
metalos #11 Ez? Látványfilm? Ha az 5-6 éves gyerekek a célközönség, akkor minden bizonnyal. Az Avatart lehet szeretni, utálni, de ez a fostalicska animáció halmaz a nyomába nem fog érni látvány terén. -
Co1e #10 Szombat délelőtt a gyerekeknek tudnám elképzelni XDDDDDDD
akik erre a valamire pozitív dolgot tudnak írni.. azok látják is amit néznek? -
cateran #9 Egyetertek:D Mondjuk ha kiderul, hogy tenylegesen el lett irva 1 0 (sajnos ketlem) akkor le a kalappal:D Amugy meg meh..... -
#8 Szerintem egy nulla nem stimmel. Így hirtelen ez inkább 13M dollárnak tűnik. -
#7 Jó is az, amikor az emberben megragad a mondanivaló lényege. -
bmw #6 Most hiaba fikazod az Avatart vkinek bejon vkinek nem, ennyi....
Ez is latvany film lesz akit erdekel a latvany az beul ra.. -
#5 Teljesen egyértelmű, hogy a párhuzam az Avatarral a kékség (kinézem SzV-ből) és a nagy költségvetés (mégha nem is kerül fele annyiba se, de azért 130M$ már nem kevés) miatt van, és nem a film minősége miatt.
Én ugyan az Avatart nem láttam, de nehéz elképzelni, hogy a történetben bármi lélegzetelállító is legyen, a látványvilágától meg hányingert kapok. Ez a film viszont első ránézésre a látvány miatti párhuzamot is már biztosan bukja, mivel igen messze van attól, sőt, igen gagyi, ami viszont ilyen költségvetés mellett már gáz, főleg, hogy a pénzt nem sztárokra, és feltételezem nem is a világmegváltó sztorira költötték. Megkockáztatom így látatlanban, hogy ennél még az Avatarnak is mélyenszántóbb sztorija van, bár a sztori nem minden, sokszor egy két órás látványos csihi-puhihoz nem kell nagyon elmélyedni benne. -
cstommy #4 Nekem bejön annak ellenére hogy utálom a vizi élőlényeket...
Egyébként engem A titánok harca - A titánok haragja filmekre jobban emlékeztet mint az Avatárra -
Relixo #3 Mert az agyon dicsért és túlértékelt avatar az annyira jó volt ugye ?
Mainstream hisztéria ennyi volt az a film is, nem több. Persze ez is hasonló lesz így előzetes alapján,de azért ne dicsérjük már annyira azt a f*s avatart az a film azért messze nem egy etalon. -
Ender Wiggin #2 1 - olga kurylenko, mint húzónév? ez a buborékfejű ukrán maximum a szottyadék danny hustont képes húzni. magába.
2 - a tréler szar minőség, elleplezve a részletek gagyiságát, de abból, ami látszik, tök vaknak kell lenni ahhoz, hogy ezt a szart bármilyen formában az avatarhoz hasonlítsd -
nessboth #1 azért néztem végig mert reménykedtem, hogy raknak még a trailerbe olyan lányokat, mint ami az előzetes elején volt.
többcsöcsöt...