Szekeres Viktor

A csodálatos pókember 2: új főszereplő érkezik, egy régit pedig megölnek?

Még mindig nem biztos, hogy Emma Stone visszatér A csodálatos pókember második részére, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a harmadikban már nem fog szerepelni, hiszen érkezik Mary Jane is.

Egyelőre a Sony-tól még mindig nincsenek hivatalos információk A csodálatos pókember folytatásáról, azon kívül, hogy az amerikai premierre 2014. május másodikán fog sor kerülni, valamint hogy a főszereplő Andrew Garfield lesz. A legutóbbi állás szerint az első részben Gwen Stacy-t alakító Emma Stone részvétele a folytatásban "majdnem biztosra vehető". Éppen ezért lapértesülésekre kell támaszkodnunk a legújabb híreket illetúen: a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Shailene Woodley csatlakozni fog A csodálatos pókember 2-höz, ő lesz Mary Jane. Az információk szerint a második részben csak minimális szerepet fog játszani, viszont a harmadikban már sokkal nagyobbat.


Mary Jane karakterére pedig azért van szükség, mert a pletykák szerint a második A csodálatos pókember a Gwen Stacy halála-történetet fogja feldolgozni - ki tudja, talán a várható kiírás miatt húzódnak el a tárgyalások a karaktert alakító Emma Stone képviselőivel. A forgatásra várhatóan 2013 első felében fog sor kerülni, egyelőre a projekt még szkriptfázisban van, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner és James Vanderbilt dolgozik a forgatókönyvön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Karez #3
    Sztem bőven elég lenne egy esetleges 3.részre feldolgozni Gwen Stacy halálát.
    Miért is?
    Cosdálatos Pókemberben bár remekül alakította Gwen-et, de az új nézők még annyira nem ismerik a karaktert. Épp hogy bemutatkozott, de következő részbe máris fűbe harap. Én azt mondom elég lesz a 3.részre húzni ezt.
    Bár akkor meg az a kérdés, mi lesz a sztorija a 2. amazing epizódnak? Ha Gwen halála akkor oda zöld manó is kell, de őt már 2x elsütötték az előző részekben. Az átlag néző is hamar furcsálni kezdi hogy minek is, ha egyszer már volt ez. Más ellenfél legyőzése miatt pedig a képregény rajongók gyújtanának fáklyát.

    Talán az lenne a legjobb ha a szimbionta sztorit elkezdenék, de normálisan és maximum a ruha levételig feldolgozva. Venom-ot 3.részre betenni, és utána még Gwen is nyugodtan fűbe haraphat tőle is.
  • Szefmester #2
    Akkor megint a Zöld Manó lesz a boss.. jujj de izgi.
    Mintha lenne még pár emlékezetes ellenfele pókinak. De nem baj.
  • k0trapali #1
    Shailene Woodley szép csaj!

    Ha pedig megülik Gwen Stacy-t akkor az csak a képregény hűséget igazolja hisz ott is meghal nem is akár hogy... elég drámai lesz a 2. rész, ha olyan lesz a halála mint a képregényben.