Szekeres Viktor

Csökkent az X-Faktor nézettsége

Már nem olyan nézett az X-Faktor, mint két hete, de még mindig a hét legnézettebb műsorának számít, sőt, ha marad az átlagnézettség, akkor akár az év legnézettebb produkciója is lehet.

Viszonylag gyengén kezdte az RTL Klub X-Faktor című valóságshow-ja az idei évadát, hiszen a harmadik szezon premierje még 1,8 millió nézőt sem érdekelt, azonban a készítők minden bizonnyal jól csináltak valamit, hiszen az érdeklődés adásról-adásra nőtt, s idővel már 2,3 millió honfitársunkat ültette le a műsor a képernyők elé szombat esténként.

Az elmúlt két hétvégén azonban ismét csökkent a nézettsége a műsornak, pedig éppen a legizgalmasabb epizódok kerültek adásba: a Tábor, illetve a Mentorok háza. Persze ez a csökkenés viszonylagos, hiszen még így is 2,1 millió nézőt érdekelt a reality, ráadásul az előző két hétben heti két epizódot tűzött műsorra az RTL Klub, vagyis az X-Faktor duplán szerepelt a nézettségi listák élén. Összehasonlításként a múlt hét harmadik legnézettebb tévéműsora egy Barátok közt-epizód volt, körülbelül 1,5 millió fővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reyam #1
    Erőltetett szar az egész, addig jó mig a hülyéket mutatják :D