Szekeres Viktor

Két új sorozat mutatkozott be nagy nézettséggel

Amerikában nagyon sokan nézték meg az új Sherlock Holmes premierjét, mint ahogy a Vegas című 60-as években játszódó seriffes-maffiózós széria is mondhatni tömegeket érdekelt.

Amerikában csütörtök este 10 órától majdnem 13,5 millióan nézték meg a legújabb Sherlock Holmes-adaptációnak, az Elementary című sorozatnak az első epizódját, s ezzel a széria nem csak a nap egyik legnézettebb produkciója lett odakint, hanem az év legjobb nézettséget produkáló újonca címet is megszerezte. Bár az Elementary főszereplője az angol Jonny Lee Miller, a sorozat New Yorkban játszódik, Watson doktort pedig Lucy Liu alakítja.


Még ennél is többen, majdnem 15 millióan nézték meg a Vegas című sorozat nyitóepizódját a CBS csatornán. Itt a főszerepben egy tévében ritkán előforduló színészt, Dennis Quaidet láthatta a közönség, ő egy seriffet alakít, míg az ellenlábasát Michael Chicklis formálja meg. Az első pillantásra szimpla krimisorozatnak tűnő Vegas különlegessége, hogy az 1960-ss években játszódik, a bűn városának felemelkedése hajnalán.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Nagyon oltás dumája van Sherlocknak. Jó sorozat lesz. :D