Szekeres Viktor

Az első képek az új Robotzsaruról

Alig kezdődött el az új Robotzsaru forgatása, máris kiszivárogtak róla az első fényképek. Ráadásul a képek a főszereplőt ábrázolják, vagyis magát a páncélt is szemügyre vehetjük, bár nem biztos, hogy a végső verziót.

A ComingSoonnak köszönhetően felkerültek a netre az első képek az új Robotzsaruról. Mindez azt jelenti, hogy a lesifotósok és/vagy a fanatikus rajongók nem tétlenkedtek, hiszen a feldolgozás forgatása csak tegnap kezdődött el. A képek az új Robotzsarut alakító Joel Kinnamant ábrázolják teljes(?) menetfelszerelésben. A svéd színészt A tetovált lányból ismerhetjük, valamint az Instant dohányból.

Klikk ide! Klikk ide!

Az Amerikában 2013. augusztus kilencedikén bemutatásra kerülő RoboCop rendezője a brazil Jose Padilha, akinek a neve lehet, hogy nem sokak előtt ismert, de ha azt mondjuk, hogy ő készítette a zseniális Elit halálosztókat (és annak folytatását), akkor valószínűleg a jó filmek kedvelői bőszen bólogatni fognak. Kinnaman mellett egyébként még olyan színészek fognak szerepelni a filmben, mint Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle és Marianne Jean-Baptiste.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #22
    A forgatást már jobb ha most leálltják, mert rossz kezekbe került.
    Robocop ugy néz ki, mint egy magyar rohamrendőr bukosisakban.

    Ezt a filmet mar most elcseszték a kosztummel! De majd lenyomjak a torkunkon, hogy ez jó.
  • adampierson #21
    B@@@@szki! Remélem nem Robo van a képen. Erről el se tudom képzelni, hogy száz méterről már hallani, ahogy a közeledik, azokkal a vaskos, félelmetes lépteivel. Ez inkább a Metal Gear Solid, cyborg nindzsája, vagy egy (hálivúdi) G.I. Joe.
  • Merces #20
    frászkarika a régi pont azért volt szerethető, mert olyan béna esendő figura, ez meg kb miaszar, meg miköze....
  • Gab0523 #19


    Bocsi, linket eltoltam :)
  • Gab0523 #18
    http://comics-x-aminer.com/wp-content/uploads/2012/07/Hpvqs.jpg

    Hiába remake, a régi Robotzsarut elfelejthetjük; 2013-ban már nem lesz megengedve, hogy olyan véres jelenetek kerüljenek be egy képregényből adaptált moziba, mint 1987-ben.

    Kapunk majd egy fekete hacukába bújtatott tagot, akinek negyedannyi tehetsége sincs egy ilyen szerepet eljátszani, mint anno Peter Weller-nek, a film után pedig a kisétáló 17 éves kamaszok majd örülnek, mint majom a farkának, hogy láthattak egy kiskorú transzformert. :/

    Köszönjük, Emese...
  • Zombee #17
    Hollywood már rég nem a rajongóknak készít filmeket, hanem a minél nagyobb tömegeket célozza meg. A Robotzsaru sem kivétel ez alól, de szerintem nem a látvány lesz a legnagyobb anális erőszaktétel a film ellen, hanem az, hogy mivel sok pénzből készül, kicsi az esély, hogy ne PG-13 legyen...
  • szaboi #16
    Hát egyet kell értsek mint aki olvasta a képregényt és nézte a régi filmeket, ez nagyon tré. Ez nem robotzsaru, ez inkább crysis nanopáncél
  • Zombee #15
    Valószínűleg ez csak valami alap, úgyis CGI-vel rakják össze. Kár, hogy a korábbi rendezőjelölt CGI-mentes elképzelései nem valósulhatnak meg.
  • Wittgen #14
    Ejj, ez számomra nagyon gagyi és semmiféle cyborg fílinget nem áraszt. Tisztára, mintha valamilyen kevlár harci hacukát felvett volna 1 katona. Semmi robotszerűség.
    A régi dizájnú RoboCop még ma is megállná a helyét a vásznon, szerintem, hiszen nem olyan előrehaladott a technika, hogy egyből ilyen 100% ember formájú kreatúrát vizionáljunk.
  • visnait #13
    Crysis 0.5 beta.