Szekeres Viktor

Kitűzték a jövő év egyik legsikeresebb filmjének hazai bemutatóját

Idén Az éhezők viadalánál Amerikában csak A bosszúállók és A sötét lovag: Felemelkedés volt sikeresebb, a negyedik helyen lévő A csodálatos pókember bevételei messze elmaradtak a tinifilmtől.

Az idei év egyik nagy sikerfilmjének számít Az éhezők viadala, mely a tinilányok rohamának köszönhetően könnyedén taszította le a könyvadaptációk trónjáról az Alkonyat, valamint a Harry Potter-sorozatot is - már, ha az amerikai bevételeket nézzük. Ezt többek között annak is köszönhető, hogy nem csak a könyvolvasók nézték meg a filmet, hanem többek között a viszonylag jó kritikáknak köszönhetően a "mezei" mozinézők is. A 408 milliós amerikai bevétellel a film minden idők legsikeresebb alkotásainak toplistáján a 13. helyig jutott el, a Pókember elég, de a Toy Story 3 mögé, s nem kell ahhoz nagy jóstehetség, hogy megmondjuk, a folytatás, Az éhezők viadala: Futótűz 2013-ban ugyancsak bankot fog robbantani.

Az éhezők viadala: Futótüzet itthon, akárcsak az első részt, a Fórum Hungary fogja forgalmazni. Már azt is lehet tudni, hogy mikor kerül sor a hazai bemutatóra: 2013. november 22-én, tehát világpremierben lehet részünk. A tervezett és minden bizonnyal elkészülő harmadik, és befejező negyedik rész, vagyis Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész és Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész 2014 és 2015 novemberében fog moziba kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #6
    Perse, pár tízezret. 25 milliót. (Mondjuk nem csak ezzel nem vagyok képben, de amit Orwellről írsz, az is teljesen megmosolyogtató. Az ilyenek szoktak szakadt ruhákban kiállni az utcasarokra egy ládára, hogy ott rikácsoljanak.)
  • sad1976 #5
    Hirtelen honnét kerül elő ennyi tinicentrikus "bestseller"? honnét? hát sehonnét. eladtak pár tízezer példányt aminek jó esetben 10%át elolvasta valaki...és nem az eget verő siker miatt csináltak belőle filmet.ezek a filmek már a jövőre készítenek fel.ezért is tini centrikus. fogadd el a jövőt ez fog rátok várni. ennyi az üzenetük lényege. aki ezeket a dolgokat nem veszi észre az vak. ott van az 1984. Orwelltől. 1949ben írta. ami abban van az mára teljesen megvalósult a nyugati"demokráciákban" .
  • GaborT28 #4
    Hirtelen honnét kerül elő ennyi tinicentrikus "bestseller"? Az elmúlt 10 évben úgy sz@rják ezeket a könyveket, ráadásul "nevenincs" írok. Itt valami sötét erők munkálkodnak a háttérben.
    "Ezt többek között annak is köszönhető, hogy nem csak a könyvolvasók nézték meg a filmet, hanem többek között a viszonylag jó kritikáknak köszönhetően a "mezei" mozinézők is." A popcorn-árus lány vetítés közben a sorok között járkált és minden egyes nézőt meginterjúvolt?Vagy mi alapján következtetnek erre? (egyébként persze, a többség valószinü még sosem hallott a könyvről mielött megnézte a filmet; lásd: Gyűrűk Ura, azt sem az olvasók tápolták fel)
  • scagnetti #3
    OFF

    "Kitűzték a jövő év egyik legsikeresebb filmjének hazai bemutatóját"

    A jövő év??? Muhahahaha....
    Szerintem Viktor mondjál le, mint sg cikkíró, mert ez baromira nem megy neked.
    Vagy ha direktbe írsz ilyen hülye címeket, csak azért hogy rákattintsanak az emberek, akkor az egyenesen szánalmas.
  • willcox #2
    Na, ez az igazi gagyi film.
  • JackSparrow88 #1
    Hát én annak jobban örülnék ha az éhezők viadala hazai DVD megjelenéséről lenne valami hír mert március végén mutatták be nálunk most szeptember közepe van és még csak azt sem tudni hogy mikor jelenik meg, kezdem megutálni a GHE-t mert ugye nekik kéne kiadni, nemtom mire várnak :/