Szekeres Viktor

Itt a Másnaposok 3 hivatalos szinopszisa

A Warner Bros. és a Legendary Pictures kiadta a jövő év májusában bemutatásra kerülő Másnaposok című sorozat harmadik részének hivatalos szinopszisát. Ám a történetről még így sem tudtunk meg semmit.

Amióta bejelentették, hogy elkészül a Másnaposok-sorozat harmadik epizódja, azóta folyik a találgatás, hogy vajon miről fog szólni a film. Sajnos a rajongók sokáig semmit sem tudhattak meg a tervezett film történetéről, de idővel elkezdtek kiszivárogni az információk, melyekből kiderült, hogy többek között Las Vegas, Los Angeles és Tijuana is helyszínként fog szerepelni a The Hangover Part III-ben, mely itthon valószínűleg Másnaposok 3-ként lesz látható a mozikban. (Az amerikai premier időpontja május 24-e, s feltételezhetően világpremierben lehet majd részünk.)

A Todd Phillips rendezésében készülő harmadik rész forgatása jelenleg is folyik, s a gyártó stúdiók, a Warner Bros. és a Legendary Pictures a napokban kiadták filmjük hivatalos szinopszisát. Azonban aki arra számít, hogy végre minden kiderül, annak csalódnia kell, ugyanis a hivatalos leírás afféle "nesze semmi, fogd meg jól!"-generátorral készült. A következő pár sorról van szó: "Ezúttal nincs esküvő. Se legénybúcsú. Akkor pedig mi rossz történhet, ugye? De mikor a farkasfalka ismét nekivág az útnak, akkor ott kő kövön nem marad."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rolika #4
    A Szigeten bebulizott és Salzburgban előkerült srác lehetne a forgatókönyvíró.
  • dresden1 #3
    Nem hiszem, hogy bárki is elhitte volna. Tavaly is volt több világpremier, idén is több, lesz is
  • TothLaci #2
    Mindenesetre remélem, hogy jól összeszedik magukat, rossz, kiszámítható második rész után. :D
  • Zombee #1
    Ööö.... nem úgy van, hogy a Warner nálunk nem erőlteti a világpremiert?