Szekeres Viktor

Készül Denzel Washington sikerfilmjének folytatása

Az idei év egyik nagy akciósikere Amerikában a Védhetetlen című film volt Denzel Washington és Ryan Reynolds főszereplésével. A Universal stúdió már a második részt tervezi.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Universal stúdió már dolgozik idei egyik sikerfilmje, a Védhetetlen (Safe House) második részén. Az egyelőre még cím nélküli folytatást az a David Guggenheim fogja írni, aki már az első részt is jegyezte, s mellette Scott Stuber is vissza fog térni a produceri székbe. Egyelőre a színészekkel még nem kötött szerződést a stúdió, de Ryan Reynolds nagy valószínűséggel ismét eljátszhatja CIA-ügynök karakterét, s a hírek szerint a stúdió Denzel Washington szereplését is szeretné valahogy megoldani.


A Daniel Espinosa által rendezett akciófilm tél egyik legsikeresebb filmje volt, csak Amerikában 126 millió dollár bevételt hozott, igaz nemzetközi szinten ezt már csak 76 millióval sikerült megtoldani. Mindez azonban a jelek szerint elég volt ahhoz, hogy a stúdió megpróbálkozzon a folytatással - illetve előzménnyel, mert egyelőre utóbbi tűnik valószínűnek érthető okok miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    Nekem tetszett, nem volt rossz, bár kicsit sablonos.
  • alien47 #5
    A trailer jobb, mint a film.
  • god25 #4
    Egyszer tényleg tényleg nézhető.
  • adampierson #3
    Elkezdtem nézni a filmet, de a kirázott a hideg, a szinkrontól. Átváltottam feliratra, és eredeti nyelvre,de úgy meg elaludtam. Azóta se érzem szükségét, hogy megpróbáljam bepótolni.
  • AZTA #2
    Tényleg nem volt valami nagyszám.
  • ffxi #1
    Egyszer nézős film volt.