Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a magyar RTL II

Másfél perces vadonatúj előzetesben hirdeti az RTL II ősszel, illetve télen induló műsorait, melyek között egyaránt lesz saját gyártású, illetve Amerikából vett produkció.

Az RTL II indulásának tavaszi híre kapcsán már lehetett látni az új csatorna műsorait hirdető előzetest, de a napokban új promóciós videót készítettek erre a célra. A másfél perces anyagból többek között az is kiderül, hogy valóban október elsején fog elindulni a csatorna, azonban ami a kínálatot illeti, egyelőre még csak címekkel szolgálhatunk, hiszen a pontos műsorrend csak az elkövetkező hetekben kerül nyilvánosságra.


A csatorna jó pár új sorozatot és telenovellát is el fog hozni, azonban még ezeknél is érdekesebb, hogy nem egy saját gyártású műsort is adására fog tűzni. Naponta fog például jelentkezni Friderikusz Sándorral a Legyen Ön Is Milliomos!, a tervek szerint elindul a Szombat Esti Láz, s itt fog folytatódni a Heti Hetes. Sokak örömére az RTL II-n is lesz hírműsor, az RTL II Híradót Rábai Balázs fogja vezetni. A legnagyobb meglepetés talán, hogy a csatorna bűnügyi magazint fog indítani Máté Kriszta műsorvezetésével. Ennek pedig nem csak a címe (Forró nyomon) fog megegyezni a TV2 egykori bűnügyi magazinjával, hanem a főszerkesztője is, hiszen az RTL elcsábította a konkurenciától Hadas Krisztát, aki 12 éven át volt tagja a Napló szerkesztőségének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #1
    Ez a reklám fényévekkel jobb !