Jövőre folytatódik a nyári időutazós scifisorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most néztem végig, nagyon élveztem. Sajnos a promócióból kihagyták a fõszereplõ belsõ küzdelmét az egyedülléttel és a helyzet adta dilemmákkal, pedig szerintem ez sokak szemében szimpatikusabbá tenné/tette volna a sorozatot, mint amennyire a "rendõrnõ visszatér, hogy megakadályozza a múltban a terroristák tervét"...
bino512, annyi köze van ennek a Time Trax-hez, hogy van benne idõutazás meg rendõr. Teljesen más a két történet.
bino512, annyi köze van ennek a Time Trax-hez, hogy van benne idõutazás meg rendõr. Teljesen más a két történet.
Az elsõ pár rész után kétesélyes volt: lehetettt volna belõle akár egy második Terra Nova, de nem lett. Egyre érekesebb lett a történet, és még a kamasszáltól sem lett hányingerem. Ráadásul még a következetesebb sorozatok között volt.
Szerintem nagyon jó, remélem sokáig kitart a lendületük.
Szerintem nagyon jó, remélem sokáig kitart a lendületük.
Mit loptak? A Time Trax találta fel az idõutazást? Nem. Arról szól a sorozat, amirõl a TT? Nem. A 2. epizód sztorija hasonlít a TT valamelyik epizódjára? Nem. A 3. epizódé? Nem. Satöbbi. Talán, ha arról szólna, hogy egy zsaru a jövõbõl visszamegy a múltba, hogy elkapjon valakit, de még ez sem stimmel.
LOL pont ezt akartam én is írni. SGU-t kár, hogy elkaszálták.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
TIME TRAX... XDDDDD nem loptak semmit se áááh 😄
Nekem tetszik, ilyen sf ínséges idõkben kifejezetten jó a sorozat. Rachel Nickols meg fõnyeremény a szememben.
Bíztam a folytatásban, eddig nagyon bejött!
Úgy is le lehetne írni, hogy egy nyomozónõ jóképû hapsival nyomoz és igazt lenne. Az sem eredeti, mert tiszta Castle, nem?
Az itt leírtak alapján nem tûnik túl egyedinek a történet: http://www.youtube.com/watch?v=STrau7S_bio
tök.
Mert egy ök másik csatornáról van szó egy tök másik országban?
500ezer nézõ környéke és második évad? oké-oké, de akkor az 1 millás nézettségû sgu-t mé' kellett elkaszálni????