Szekeres Viktor

2014-ben jöhet az amerikai Tetovált lány 2

A közönség is szerette, a kritikusok is kedvelték, egyelőre mégsem lehet biztosra venni, hogy lesz Tetovált lány 2, ennek ellenére zajlik az előkészítés, s akár már 2014-re elkészülhet a film.

Tavaly decemberben mutatták be A tetovált lány amerikai verzióját, melynek tervezett folytatásáról jó ideig nem nagyon lehetett hallani, de a napokban az EW cikke eszünkbe juttatta, hogy a Sony bár még nem adott zöld utat a filmnek, de megállás nélkül zajlik az előkészítés. Az első epizódot is író Steven Zaillian továbbra is dolgozik a The Girl Who Played with Fire, azaz A lány, aki a tűzzel játszik forgatókönyvén, azonban a második rész a legoptimistább becslések szerint is csak 2014-ben kerülhet bemutatásra.


Ha pedig 2014-re csúszik a premier, akkor bízvást számolhatunk azzal, hogy karácsony tájára tűzik ki a bemutató dátumát, hiszen az első rész esetében ez az időpont nagyszerűen bevált. Éppen ezért várható, hogy a kész forgatókönyvet kézhez kapva a Sony illetékesei be fogják jelenteni a második részt, hiszen az első, David Fincher által rendezett epizód nem csak kritikai sikert volt, hanem anyagi is. A meglehetősen erőszakos film viszonylag szűk rétegnek készült, Amerikában mégis 102 millió dollár bevételt hozott, ráadásul Amerikán kívül is befolyt további 130 millió. (Pedig nemzetközi viszonylatban a Stieg Larsson-féle könyv első feldolgozása is rengeteg nézőt vonzott, erről a 94 millió dolláros bevétel tanúskodik.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nikics97 #3
    neem. az első rész csak az első könyvet dolgozta fel. ez a második meg a második könyvről fog szólni. De én azt is olvastam hogy Fincher még nem bólintott rá a dologra...
  • Tinman #2
    Rosszul.
  • LCO #1
    Mi lesz a sztori? Úgy emlékszem, hogy az első rész feldolgozta mindhárom eredetit...