Szekeres Viktor

Chuck Norris nem lesz benne a The Expendables 3-ban

Úgy tűnik, hogy Chuck Norristól elbúcsúzhatunk, s ismét nem fogjuk hosszú évekig moziban látni, hiszen az akciósztár kijelentette, nem fog szerepelni a The Expendables 3. részében.

A The Expendables - A feláldozhatók 2 második részének premierjén az egyik mellékszereplő, Chuck Norris arról beszélt az Access Hollywood stábjának, hogy nem fog visszatérni a folytatásra, amit a producer, Avi Lerner már tervezget, azonban hivatalosan még nem kapott zöld utat. Döntését nem indokolta a színész, annyit mondott csak, hogy ez nem neki való, a szereplése afféle különleges alkalom volt. A nyilatkozat elhangzásakor mindenesetre többekben felmerült, hogy azért nem lesz benne a folytatásban, mert nem éli túl a második részt. (A spoilerek szerelmesei azóta már tudják, hogy mi történik Norris karakterével.)


Avi Lerner fejében olyannyira körvonalazódik egyébként a harmadik rész terve, hogy embereivel már fel is vette a kapcsolatot Clint Eastwooddal, Harrison Forddal és Nicolas Cage-dzsel, s a hírek szerint Wesley Snipes-ot is szeretné megnyerni magának, amint júliusban szabadulni fog a börtönből. A producer zömében tehát A-listás színészekben gondolkodik, arról egyelőre nem tudni, hogy a könnyebben megszerezhető, egykori videótékás, második vonalas akciósztárok közül kiket látna szívesen filmjében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #8
    Mintha nem lett volna elég pénze így is....Komolyan mondom hihetetlen, hogy a pénz a gazdagokat, hogy meg tudja bolondítani.

    Mondjuk 20 millió dolcsiért lehet én is leülnék 3 évet :-(
  • Etinger #7
    Korban azért benne van már, szóval érthető ez valahol.
  • pokolfiu #6
    3 évet kapott érte. amúgy csákkbá'-val mitörténik? szpojleresek... meghó' télleg? :D
  • Chris05 #5
    Már több éve ül adócsalásért, ha jól tudom...
  • Yodafon #4
    A The Expendables - A feláldozhatók 2 második részének premierjén az egyik mellékszereplő, Chuck Norris arról beszélt...

    R.I.P. Szekeres Viktor
  • nikknevem #3
    Biztos meg kellett volna halni és nem tudott a forgatókönyv íróval megállapodnia és inkább kilépett :)
  • AZTA #2
    Vajon cukkolják a Vitathatatlan-nal?:D
  • AZTA #1
    Azért az komoly hogy az 57es utas is sitten van . :D