Szekeres Viktor

Ilyen lesz a The Expendables 3 plakátja?

Ha a bevételek engedik, akkor minden bizonnyal lesz harmadik The Expendables-epizód is. A nagy kérdés, hogy még kiket lenne érdemes meghívni, kik azok a színészek, akiket vétek lenne kihagyni.

Itthon sokan még nem is látták a The Expendables - A feláldozhatók második részét, de már azt találgatják, hogy lesz-e vajon harmadik epizód. Minden bizonnyal ez a kérdés az elkövetkező hetekben dőlhet el az amerikai, illetve nemzetközi bevételek fényében, de addig is a lap alján meg lehet tekinteni egy rajongói (poén) plakátot mely egy virtuális harmadik részhez készült el, s mely szerint tényleg mindenki benne lenne a filmben, aki számít. (Bár Don The Dragon Wilson vagy Michael Dudikoff neve igazán elfért volna még a képen.) Mínusz persze az a pár karakter, aki a második részben csúfos módon elhalálozott.

A The Expendables 2 Amerikában továbbra is az első résztől lemaradva szerepel bevétel tekintetében, ami nem feltétlenül jó jel, főleg, hogy a költségvetés is minden bizonnyal meghaladta az eredeti film 80 millióját - bár ki tudja, hogy mennyit spórolták a bolgár forgatással. Azonban még mindig van esélye a filmnek, hogy alacsonyabb csökkenésekkel bizonyítson hétvégén, ráadásul az elkövetkező hetekben kerül sok országban bemutatásra, így a nemzetközi eredmények alakulásáról csak szeptember elejére nyerünk pontos képet. (Hétvégén a film 22,4 millió dollár bevételre tett szert Amerikán kívül. Oroszországban és Olaszországban például a folytatás bevételei magasan meghaladták az előző epizódét, azonban Angliában csalódást keltően mutatkozott be az akciómozi.)

A folytatásról a Lionsgate fog dönteni, de nyilatkozatok alapján Stallone és csapata már ősszel nekiállna a forgatásnak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #17
    Az a szom orú, hogy igazából egyikre sincs szükség, hogy rájöjj, ezt viccnek szánták. Elég csak ránézni, mekkora lista. Olyan ez, mint amikor egy picike autóból sorban szállnak ki a bohócok, és csak szállnak, szállnak ki... :)
  • gyusz2 #16
    Apám itt senki nem tud olvasni, vagy senki nem tud angolul? "...the resurrection of DAVID CARRADINE and the ghost of PATRICK SWAYZE and...." nem látjátok, hogy poén plakát...bénák.
  • GaborT28 #15
    (David Carradine és Patrick Swayze már meghalt, Snipes börtönben van)
  • Wittgen #14
    Azért egy rajongói plakátot hivatalosként kezelni és tényként lehozni....
  • cstommy #12
    Taylor Lautner ?????? Ez normális?
  • Jawarider #10
    Én pl. szívesen látnám valamelyik F1-es pilótát sofőr szerepben , akár pár másodpercig is azért, hogy kicsit szélesítsük a szereplőgárdát :-)
  • Aldo Moro #9
    Ártatlan kérdésem lenne: Ha már a 3. részről vizionálunk, akkor miért még mindig az 1. rész egyik képét tesszük ki a főoldalra????????
  • Dynamic #8
    Don "The Dragon" Wilson, Cynthia Rothrock, Lorenzo Lamas, Michael Dudikoff...?
  • kids #7
    Itt van nagyban: http://tinyurl.com/cveyhzc
  • Jawarider #6
    Bolo Yeung, Carl Weathers, Hulk Hogan, vannak még nevek :-)