Szekeres Viktor

Az első kép a Halálos iramban 6 forgatásáról

The Rocknak köszönhetően végre láthatjuk, hogy fog kinézni a Halálos iramban hatodik részének egyik új szereplője. És persze a visszatérő Luke Hobbsra is pillantást vethetünk.

Úgy tűnik, hogy Dwayne Johnson nem csak azért lépett fel a Twitterre, mint sok sztár, hogy éppen aktuális filmjét reklámozza a premier előtt, s utána eltűnjön, hanem azért, hogy valóban kiszolgálja rajongóit. A The Rock néven ismertté vált egykori pankrátor már a G.I. Joe második részének forgatásáról is jó pár képet megosztott követőivel, most pedig a Halálos iramban hatodik részének forgatási helyszínéről jelentkezett be, egy igen mutatós hölgy társaságában.


A hölgy természetesen nem más, mint Gina Carano, aki újoncként csatlakozik a filozófiát váltó filmsorozathoz, de ezt minden bizonnyal azonnal tudták a jó filmek kedvelői, hiszen az egykori MMA harcosnőből lett színésznő az év egyik legjobban sikerült filmjében, A bűn hálójában című Soderbergh-moziban főszerepelt. A Justin Lin által rendezett, egyelőre hivatalos címmel még nem rendelkező akciófilm egyéb részleteiről még nem nagyon tudni, csak a május 24-i premiert lehet biztosra venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bcrics #3
    Kesztyű van rajta, azt látod feketében, a póló pedig nem fura, egyszerűen ez ilyen.
  • AZTA #2
    Jaja, jobban megnézve mintha az egész karja ami kilátszik csak oda lenne vágva. Bicepsz felett a póló is fura.
  • mg1992mg #1
    Csak én látom úgy, hogy Rock-nak a jobb kezénél mintha nem lenne ott a csukló alatti rész? :D