Szekeres Viktor

Itt az IMAX-es Indiana Jones-előzetes

A legfanatikusabb Indiana Jones-rajongók számára az év híre lehet, hogy a Paramount stúdió IMAX-mozikban is bemutatja Az elveszett frigyláda fosztogatói című Spielberg-klasszikust.

A Paramount Home Media Distribution és az IMAX Corporation tegnap bejelentette, hogy Az elveszett frigyláda fosztogatói (Raiders of the Lost Ark) című kalandfilmet bemutatják IMAX-moziban is. Üröm az örömben, hogy a jelenlegi tervek szerint a szeptember hetedikére tervezett premier mindössze egy hetet fog lefedni és csak kijelölt IMAX-mozikban lehet látni Steven Spielberg klasszikus rendezését. (A vetítésekben részt vevő mozik listáját az IMAX honlapján lehet végignézni.)


"Amikor megláttam a film lenyűgöző képminőségét és meghallottam a feljavított hangját az IMAX-teremben, szó szerint leesett az állam. Nagyon remélem, hogy a közönség számára is épp annyira élményszámba fog menni a film, mint esetemben." - nyilatkozta Steven Spielberg, miután egy elővetítésen megnézhette a végeredményt. A feljavított verzió afféle előfutára lesz a szeptember 18-án megjelenő Indiana Jones-gyűjteménynek, melyet Blu-ray formátumban lehet majd megvásárolni ugyancsak erőteljesen feljavított kép- és hangminőséggel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Ez azért messze nem annyira az övé, mint a Star Wars. Spielberggel közösen rakták össze a sztorit, de a jogokkal nem ő rendelkezik.
  • winnie #5
    ő csak azt hiszi, hogy lucas dönti el, hogy egy stúdió mit csináljon. vagy, hogy abból nyeresége lesz a stúdiónak, ha egy hétre bemutatnak valamit imaxben:) ráadásul limitált moziszámban. inkább buknak, jó sokat, viszont sok jó pont a rajongók szemében.
  • Axlkenobi #4
    Neked is fegyvert szorítottak a halántékodhoz, hogy megnézed, vagy meghalsz, ugye?
  • Pretorian #3
    Legjobb film a sorozatban. Ha lesz egy kis felesleges zsugám, és itthon is bemutatják, elképzelhető hogy megnézem.
  • Seth #2
    Lucas koma ért hozzá hogyan húzzon ki még egy kis pénzt az ember zsebéből
  • Béka Benő #1
    Itthon pedig se IMAX-Indy, se Indy-Blu-ray pack megjelenés...