Szekeres Viktor

Itt a Tökéletes katona 6 előzetese Van Damme-mal és Lundgrennel

Van Damme és Lundgren ismét összecsap, félő azonban, hogy ezúttal nem rájuk fog vetülni a reflektorfény. Ettől még persze a színészek rajongóinak kötelező lesz a Tökéletes katona 6. Vagy nem.

Megérkezett a Tökéletes katona-sorozat hatodik részének előzetese. A Universal Soldier: Day of Reckoning címre hallgató filmben a rajongó nagy örömére vissza fog térni Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) és Andrew Scott (Dolph Lundgren), a szereplőgárda pedig olyan nevekkel erősödik, mint a küzdősportok terén igencsak járatos Scott Adkins, vagy az ökölvívó Roy Jones Jr. A 11,5 millió dolláros költségvetéssel rendelkező filmet még tavaly forgatták, s először a hamburgi Fantasy Filmfest programjában lesz látható augusztus 23-án.


A legtöbb ország moziját minden bizonnyal el fogja kerülni a film, de októberben Oroszországban, novemberben pedig Japánban is bemutatásra kerül. Az amerikai premierje október 25-én lesz Video On Demand formában, de az IMDb infói szerint november 30-tól pár moziban is meg lehet majd nézni, hogy mit hozott össze a rendező, John Hyams. Aki képes végignézni Van Damme legutóbbi tíz évben készített filmjeit, az ismerheti Hyams stílusát, hiszen ő rendezte a Dragon Eyes-t, valamint az előző epizódot, a Tökéletes katona: Egy új kezdetet is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #20
    Ez minek kell....
  • JohnR #19

    A tökéletes katona az egyik legjobb Van Damme film. De valljuk be, azért ebben oroszlán része van Roland Emmerich filmrendezőnek, meg a forgatókönyvírónak is. Tehát adott volt a két feltörekvő akciósztár Van Damme és Lundgren, valamint két fiatal ambiciózus és tehetséges filmes. Meg is lett a siker. A második résszel az volt a baj, hogy iszonyat igénytelen forgatókönyvet kapott a film. Ennyi. Az akciók nekem tetszettek, a látvány rendben volt. De az a 79 perces játékidő (stáblistával együtt) valami irdatlan blőd tartalommal bírt. A két kanadai TV filmet nem sorolom a mozis filmekhez. A harmadik rész már összetettebb, ugyanis szar a forgatókönyv, kevés a pénz, vagy legalábbis szarul használták fel, ebből adódódóan igénytelen helyszínek stb. Arról nem is beszélve, hogy dramaturgiailag nem illik a sorozatba a film. Miért van ez így? Ehhez a részhez képest még a készítő által nem vállalt második rész is klasszisokkal jobb. Egyetlen pozitívum, hogy a lehetőségekhez képest jók a bunyók. A negyedik rész meg már a trailerrel elárulta, hogy szar film lesz. Lehet, hogy technikailag jobban néz ki mint a harmadik, de hogy fog ez kapcsolódni dramaturgiailag az előzőhöz?? Vártam a filmet, de most így már elment a kedvem tőle. Kár Van Damme-ért, lenne még benne lehetőség, csak normálisan alá kellene dolgozni. Normális rendezővel, rendes forgatókönyvvel, jó harc koreográfiával, rendes produceri munkával stb. Eladhatóvá kellene tenni. Most nem azt mondom, hogy 100 milliós produkciók főszerepét bízzák rá, de egy épkézláb mozi színvonalú akció-thrillert simán elbírna.
  • Zombee #18
    Az is észbe kaphatna, aki hagyta anno, hogy az első film ilyen silány folytatásokat kapjon. Az annak idején 23 millióból csinált 100-at, ami igencsak jónak mondható 92-es árfolyamon. Ezt folytatták két kétes minőségű tévéfilmmel, egy pocsék mozis 2. résszel, meg egy ótvar DVD filmmel eddig. És most egy vélhetően újabb szar rész következik, nem tudom, kinek éri ez meg.

    Van Damme már a JVCD után észbe kaphatott volna, lehet, hogy kasszát nem robbantott, de elég kedvező kritikákat kapott a film, az imdb-n is 7.2 ponton áll, még magát Van Damme-ot is jelölték különféle díjakra az alakításáért, a film ennek ellenére sem jutott el pár mozi kivételével sehova, pedig egy nem túl drága, figyelemfelkeltő kampánnyal abból egy jó visszatérés lehetett volna.

    Az Expendables ilyen tekintetben nem ér szerintem sokat, max annyit, hogy az egyszeri nézőnek ismerős lesz az arc, és ráeszmél, hogy "jé, hát ez még él"! Hátha majd ezután új erőre kap. Kora alapján még kár lenne temetni, 52 éves, Chuck Norris is majdnem ennyi idősen még az Ütközetben eltűnt 3-at, Delta kommandó 2-őt forgatta, 55 volt, amikor pedig megcsinálta a Hellbound-ot.
  • Wittgen #17
    Szerintem az Expendables 2 forgatási szünetei között készítették ez a filmet :D
  • Jawarider #16
    A képi világnak olyan a benyomása, mintha valami bolti kamerával vették volna fel. Qva gáznak tűnik már most is...

    Azt hittem, hogy az Expandables miatt végre JCVD kicsit észbe kap, de úgy látom nem.
  • Laza #15
    A C kategóriás narrátor már jelent vmit :)
    DVD filmes trailerekben van ez a hang :)
  • pokolfiu #14
    mondd, olvasol is vagy csak átfutsz a híreken, hoyg mielőbb írjál valamit? :D nehezen elképzelhető, hoyg bárki is mozijegyet venne rá, legalábbis itthon szinte biztosra vehető... ;)
  • wraithLord #13
    Hát a trailer alapján valóban úgy tűnik, hogy ez a rész is nagyon szar lesz. Egy sorozat a sok közül, aminek az első részén kívül mindegyik része kb. szörnyű lett.
    A Regeneration-nek is úgy ültem neki, hogy na végre egy jó Universal Soldier folytatás. A vége az lett, hogy 3x ültem neki, 2x elaludtam rajta, harmadszorra nagy nehezen sikerült...végigszenvednem. Szörnyű volt. Mintha valami nagyon amatőr, orosz youtube-os film lenne. Csak JCVD és DL miatt kicsit megtévesztő volt. :D
  • okosan gyerekek #12
    B kategóriás szemét, de remélem néhányan beszopják a filmet, és fizetnek a mozijegyért, hogy legyen miből finanszírozni, hogy még több ilyen szemetet nézhessünK!
  • pokolfiu #11
    hát gyerekek az nagyon gáz... meg milyen cipó feje lett már JCVD-nek... megint szippant? :D