Szekeres Viktor

Sokak szerint büntetően rossz lett az új Emlékmás

A fiatalokat fura módon nem nagyon érdekelte az új Emlékmás, hiszen Amerikában minden második néző 30 fölötti volt, így várható volt, hogy a közönség nem fog túl jól reagálni a filmre.

Itthon csak csütörtökön bizonyosodhatunk meg arról, hogy sikerül Az emlékmás (Total Recall) legújabb, Len Wiseman rendezte adaptációja, de úgy tűnik, hogy a kritikusok után a nézők is igen negatív véleménnyel vannak a filmről. A hivatalos ítészek véleményéről már korábban beszámoltunk, Az emlékmás jelenleg 31%-os pontszámmal áll a RottenTomatoes kritikaösszesítő oldalon, mely 42 pozitív és 94 negatív kritika összesítésén alapul.


A közönség ítélete egyrészt a premier hétvégéjének nézői véleményei alapján valószínűsíthető, ugyanis az exit pollok szerint mindössze gyenge C+ (kvázi "hármas fölé") osztályzatot érdemelt ki a film. Most pedig Az emlékmás második hétvégi eredményei alapján vonhatjuk le ugyanezt a következtetést, ugyanis a film péntektől szombatig csak 8,1 millió dollár bevételt szerzett, ami 68%-os csökkenést jelent az előző hétvégéhez képest, ami meglehetősen magas és elég beszédes. Míg a 25,5 milliós kezdés még az elfogadható kategórián belül maradt egy hajszállal, addig ez a folytatás már semmiképpen sem az, hiszen egyben azt is jelenti, hogy a film bevétele Amerikában talán még a 65 millió dollárt sem fogja elérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #11
    szeretném felhivni a figyelmedet hogy a transformers eredetileg is a tizenkét éveseknek készült mondjuk fura hogy azt hiszed felnőtt film, lehet hogy a kilenvenes években születtél_?
  • Zymkasithlord #10
    Hát az előzetes alapján nagyon a Csatahajó szintjén van a forgatókönyv,az-az ritka híg fos. A színészek játéka se éppen valami,olyan mintha mindegyik pofája be lenne botoxozva,mert olyan hideg pofával színészkednek mintha kényszerítenék őket. A végén majd adnak hozzá egy ritka béna magyar szinkront amikor a magyar mozikba kerül, amivel az alap fos filmre rádobnak majd még egy lapáttal.
  • Seth #9
    Az új Dredd nekem már így látatlanba 10x jobban tetszik, mert nincs benne Roy Schneider hűdevicces karaktere :D
  • kalapos01 #8
    Elég gyépés gondolat. Mivel nem sokat beszélnek benne, nem fog sok minden röhögni. A történet lesz más, plusz gondolom keményebb is lesz, nem annyira dedós, mint a 12 évesek szintjére lebutított Transformers 2
  • Skyline85 #7
    Majdnem kiestem a székből:))))))))
  • Narxis #6
    :D
  • TreDoR #5
    Gondolom a mostaniban Shakespeare idézetek fognak röpködni golyók helyett...
  • kalapos01 #4
    A régi rettenet röhejes film volt, elég iqnulla, az pláne nem hasonlított, de a lényeg, hogy ez nem feldolgozás lesz, új film annak is bejöhet, aki szerette a régi, de annak is, aki utálta.
  • csabipapo #3
    A régi Dredd az baromi jó volt, ráadásul az új Dredd csak néhol hasonlít a képregényhez...
  • kalapos01 #2
    A Dredd jól néz ki, szerencsére semmi köze nem lesz a múltkorihoz. Simán lehet jó is.