Szekeres Viktor

Megvan a Bill és Ted zseniális kalandja 3 rendezője

Egyre nagyobb annak az esélye, hogy elkészül Keanu Reeves egyik legjobb filmjének, a Bill és Ted zseniális kalandjának a harmadik része, ugyanis már rendezője is van a projektnek.

A Vulture információi szerint olyannyira komolyan gondolják Hollywoodban a Bill és Ted zseniális kalandja című klasszikus harmadik részének elkészítését, hogy már rendezőt is szerződtettek a projekthez. Ez a rendező pedig nem más, mint az a Dean Parisot, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés, a Dick és Jane trükkjei, de ő készítheti el a RED 2-t is.


A hírek szerint, bár ez eddig sem volt másképp, Keanu Reeves és Alex Winter is visszatér Bill és Ted szerepében, nélkülük valószínűleg szóba sem jöhetne az időutazós kalandfilm folytatása. Ugyancsak jó hír lehet, hogy a film forgatókönyvén az eredetit is készítő Ed Solomon és Chris Matheson dolgozik. Az első rész, a Bill és Ted zseniális kalandja (Bill & Ted's Excellent Adventure) 1989-ben került az amerikai mozikba, s 40 millió dollár bevételt hozott, a folytatás, a Bill és Ted haláli túrája (Bill & Ted's Bogus Journey) 1991-ben nem sokkal kevesebbet, 38 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gyurikahh #10
    Hát azért a kettőt nem lehet összehasonlítani az fix. Donceleger annyiban igazat adok h az ördög ügyvédje pl mindent visz. Elég komoly szerepet kapott benne, teljesen jól állt neki, de legyünk már őszinték úristen, hogy a Bill és Ted legyen az egyik legjobb filmje??? Nem vitázom, mert felnőtt fejjel is ugyanúgy megnézem nem tudom hanyadjára, de akkor sincs a legjobbak közt még véletlenül sem... Maximum szórakoztató de összehasonlíthatatlan a többivel.
  • kalapos01 #9
    Pff. Ha valakinek más az ízlése, mint neked, abban mit találsz érdekesnek. Te ezt szereted. Akkor neked is "érdekes" ízlésed van?
  • kalapos01 #8
    Lehet, hogy a Mátrix a másik legjobb? Észkombájn.
  • TreDoR #7
    Láncreakció, Constantine? Pff, neked is "érdekes" ízlésed van.
  • donceleger #6
    Hol van a Mátrix?
    Szerintem sehol! Már bocs, de volt egy nagy eresztés! Nagyobb volt füstje mint a lángja, nekem kicsit olyan mint a Gyűrűk Ura filmek, vontatott! Ráadásul az a kibaszott Frodo szinte egyszer sem mutatta meg, mit is tud a gyűrű. A második részt rendezői (4órás) változatban néztem meg, és ez alatt 3x akarta felhúzni, de sosem sikerült neki! Egy rakás.......
    A Matrix egy érdekes történet, de lehetett volna jobb is! Az első részt nyújtották, az utolsót meg összecsapták! A második rendben volt!
    Ha már a jó filmjeit kellene megemlíteni, akkor ott van a Láncreakció, Constantine, de a személyes kedvencem tőle Az Ördög ügyvédje!
  • gyurikahh #5
    De úristen!!! Keanu Reeves egyik legjobb filmje??? Nem mondom hogy rossz volt bármelyik része, de hogy lehet így kezdeni egy cikket??? Max az hiszi el aki nem is ismeri a színész munkásságát. Hol van a Mátrix? Vagy az rossz volt? Ideje lenne szerkesztőt cserélni mert ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni... :S
  • metalos #4
    "Az első rész után a 2.valami hihetetlen idiótaság volt szerintem,remélem a 3.rész megint "reálisabb" vizekre evez"

    Mert az első rész reális volt az időutazással, meg történelmi személyek összegyűjtögetésével. :)
  • donceleger #3
    Rossz szemszögből közelíted meg a dolgot! Más témájú filmjei voltak, ilyen szinten nem is lehet őket összehasonlítani! De bírom egyébként amikor valaki egy 20 éves filmet akar a mai szuperprodukciókkal összehasonlítani.
    Akkor tökéletes volt, és megállta a helyét, nekem is az egyik kedvenc filmjeim voltak, remélem jó lesz a 3. rész is!
  • TreDoR #2
    Jöhet, 2. rész egyik kedvenc filmem.
  • xido #1
    Szegénykém..ha ez az egyik legjobb filmje,akkor nagyon szar színész volt az elmúlt 20 évben:)..Az első rész után a 2.valami hihetetlen idiótaság volt szerintem,remélem a 3.rész megint "reálisabb" vizekre evez:)
    Kíváncsi vagyok mi lett a Hercegnőkkel és hogy a gyerekeik is felnőttek-e:)