Szekeres Viktor

Látványos lett a Halálfutam 3 első előzetese

Akár még jól is elsülhet a Halálfutam harmadik része, mely természetesen ismét Jason Statham nélkül készül, s a második epizódhoz hasonlóan nagy ívben el fogja kerülni a mozikat.

Megérkezett a Halálfutam harmadik részének, a Death Race 3: Inferno című filmnek az első előzetese, melyről első blikkre akár azt is hihetnénk, hogy moziba szánták a készítők, hiszen a viszonylag alacsony költségvetésű produkcióból igen látványos snitteket válogattak össze a trailerbe, legyen szó robbanásokról vagy lenge öltözetű hölgyekről. A film tehát csak lakossági forgalmazásban jelenik meg DVD-n és BD-n, de egyelőre még nincs meg az amerikai premier hivatalos időpontja.


A harmadik rész fő történetszála már a fenti másfél perces videóból is kiderül: hősünk ismét csak Frankenstein, akit a második epizódból megismert Luke Goss alakít, neki kell részt vennie egy sivatagi halálfutamon. Természetesen a verseny nem az, aminek látszik, valaki a színfalak mögött mindenképpen a legendás versenyző bukását akarja látni. A filmet a holland Roel Reiné fogja rendezni, aki 1999-ben a The Delivery-vel lett ismert Hollywood, de nem tudott kitörni a béfilmes süllyesztőből, s olyan munkák szerepelnek önéletrajzában, mint A tengerészgyalogos 2, a Halálfutam 2 vagy A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!