Szekeres Viktor

Gyűlnek az új arcok Az éhezők viadala 2-ben

Már majdnem teljessé vált Az éhezők viadala: Futótűz szereplőgárdája, a Francis Lawrence által rendezendő film forgatása nemsokára kezdődik, a premierre azonban csak jövő novemberben kerül sor.

A Lionsgate stúdiónak szinte minden napra jut egy bejelentése, mely az új Hunger Games-filmmel, Az éhezők viadala: Futótűzzel kapcsolatos. Ezek a bejelentések általában a szereposztással kapcsolatosak, hiszen nemsokára kezdődik a második rész forgatása, s ennek megfelelően már majdnem teljes a színászgárda is. Tegnap például az derült ki, hogy Bruno Gunn csatlakozott a stábhoz, ő Brutust fogja alakítani a Suzanne Collins népszerű regénye alapján készült filmben. (Brutus a kettes körzet korábbi győztese.)

Ugyancsak csatlakozott a második részhez Alan Ritchson, aki Gloss lesz az egyes körzetből. A film egyébként Katniss hazatérésével fog kezdődni, a 74. Éhezők viadalának nyertese azonban nem élheti tovább nyugodt életét, hiszen győztesként ismét el kell hagynia családját és barátait, hogy részt vegyen a győzteseknek kijáró körúton. Eközben persze a Kapitólium készül a 75. Viadalra, mely örökre megváltoztathatja Panemet.

Az éhezők viadala: Futótűz hivatalos amerikai bemutatójának időpontja 2013. november 22-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    Remélem jobb lesz mint az 1. rész. Nem volt rossz, de pl. a harcban sokkal több izgalmat, ötletet vártam.