Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő a Másnaposok 3-ban

Folyik a Másnaposok harmadik részének forgatása, s természetesen ezzel párhuzamosan egyre több hír szivárog ki a filmben felbukkanó régi és új szereplőkről. Ezúttal egy régiről értesülhetünk.

2013. május 24-én kerül bemutatásra Amerikában a Másnaposok harmadik része (The Hangover Part III), nálunk nagy valószínűséggel már egy nappal korábban látható lesz a film, de erre vonatkozó hivatalos hír egyelőre még nincs. Mint az ismeretes a trilógia zárórészében hőseink többek között Las Vegasba is vissza fognak térni, bár a történet nagyja természetesen nem ott fog játszódni. S ennek megfelelően jó pár korábbi karakter is tiszteletét fogja tenni a Másnaposok 3-ban.


A fő trió (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis) és a teljesen felejthető Justin Bartha természetesen szerepelni fog a filmben, mint ahogy Mike Apps (Doug) vagy Ken Jeong (Mr. Chow) is. A Variety legfrissebb infói szerint pedig még Heather Graham is látható lesz ismét, ő alakította azt a sztriptíztáncost, akit Stu elvett az első filmben. (A házasságot persze érvénytelenítették, mint az kiderült a Másnaposok 2-ből.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #4
    Áll leejtős csavar az lenne, ha kiderülne a 3. rész végére, hogy az első és második részben is és persze a 3. részben is csak és kizárólag alkolholmentes italt fogyasztottak és csak a képzeletük szüleménye volt az egész! Aztán jöhet az esküvő!
    A film végén pedig kiírják tanító jelleggel, hogy az alkohol öl, butít, nyomorba dönt!

    Amúgy nem tudtam elképzelni, hogy egy ilyen jellegű filmet hogyan is lehetne folytatni. Mert a továbbiakban inkább át kellene élni és jól bebaszni nekünk is, mintsem másodjára is megnézni, hogy hogyan rúgnak be! Aztán mikor megnéztem a második részt, akkor rájöttem, hogy nem is lehet folytatást csinálni neki! Teljesen ugyanaz volt az egész, unott, fapofával néztem végig a filmet. A 3. részt még letöltve se nézem meg a legunatkozósabb pillanatomban sem!
  • Hirvaer #3
    Állítólag(!) arról fog szólni, a pufi diliházba kerül és onnan akarják majd őt a többiek megszöktetni.
  • Etinger #2
    Azért adott pár dolog egy kis ízt :) De így van, kis újdonság nem ártana :)
  • DjDano #1
    A Másnaposok 2 teljesen ugyanaz mint az 1 csak más a szituáció... Persze nem volt rossz, de a 3. részeb belevihetnének valami áll leejtős csavart.