Szekeres Viktor

Itt a The Expendables 2 szinkronos előzetese

Nemcsak Barney Ross zsoldoscsapata lesz elit, hanem az őket szinkronizáló magyar színészgárda is, hiszen a magyar hangok között ott lesz Gáti Oszkár, Sörös Sándor, Reviczky Gábor és Dörner György.

Ahogy az várható volt, a The Expendables - A feláldozhatók második része is magyar szinkronnal fog bemutatásra kerülni a hazai mozikban augusztus végén, bár valószínűleg az eredeti hangok szerelmesei, illetve azok, akik a színes, soknemzetiségű szereplőgárda akcentusaira kíváncsiak egy-két moziban angolul is megnézhetik a filmet. Bár, ha arra gondolunk, hogy a 80-as évek nagy akciósztárjainak zömét először mi is magyarul (vagy magyar alámondás révén) ismerhettük meg, akkor lehet, hogy nem fog sokaknak hiányozni Stallone, Willis vagy Schwarzenegger eredeti orgánuma, s beérjük Gáti Oszkárral, Dörner Györggyel és Reviczky Gáborral.


A tavaly Bulgáriában forgatott folytatásfilmre természetesen az előző epizód magyar hangjai is visszatérnek, így Jason Stathamet ismét Epres Attila fogja szinkronizálni, Dolph Lundgren Jakab Csaba lesz, Jet Li Görög László, Terry Crews pedig Galambos Péter. Az újak közül Chuck Norrist Tom Selleck állandó hangja, Sörös Sándor szólaltathatja meg, míg Jean-Claude Van Damme az a Mihályi Győző lesz, aki már kilenc alkalommal is szinkronizálta őt. (Az már csak érdekesség, hogy bár Sörös sokszor volt Chuck Norris magyar hangja, a színészt legtöbbször az a Jakab Csaba szólaltatta meg, aki már Dolph Lundgren lesz a filmben. Jakab ráadásul mostanában Van Damme-ot is többször szinkronizálta.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Interfan #12
    De mi ez a duma, hogy "ne zavarjon"?:) Nyilván ízlések és pofonok, nekem sem tetszik ez a JCVD magyar hang (Mihályi Győző). Az én személyes kedvencem a Tökéletes katona szinkronja volt, Vitay Andrással.
  • Jawarider #11
    Belenéztem, jó hangjai voltak, nekem Győző akkor is kicsit furcsa. Félreértés ne essék, jó hang, de nekem valahogy akkor is jobban bejön pl. a Mindhalálig c. filmbéli hangja(Jakab Csaba ha jól emlékszem)
  • pauly #10
    Jaja,szerintem is az egyik legjobb hang neki,ha nem a legjobb.
  • xido #9
    Ez még a jobbik eset,Reviczky is volt már Arnold és a beszólásokat élvezetesen adja elő..rosszabb lett volna,ha Sly-t cseszik el bárki mással...
  • xido #8
    Ne zavarjon,az egyik legjobb hang hozzá,nézd vissza több filmjét a 90esekből,mind Győzővel...Időzsaru,Hirtelen halál,Kalandor...stb
  • Jawarider #7
    Engem JCVD hangja zavar.
  • JohnnySmith #6
    Sajnálom hogy Gáti nem Arnold hangja, hanem Sly-é (nincs ezzel baj csak ilyenkor gáz amikor Sly és Arni is egy filmben van)
    Reviczky Gáborral nem az igazi, nekem....

    Ettől függetlenül jó ez így!
  • csabipapo #5
    Maradjunk annyiban,hogy rengeteg sz*r szinkront tudnak kihozni,de ez egész korrekt lett.
  • bcrics #4
    Mi volt ezen a rossz?
    Ez bizony kurvajó volt úgy ahogy van.
  • zaki #3
    Borzalmas a szinkron. Elsőt is csak feliratosan láttam eddig. Nem Gáti Oszkárral és Dörner Györggyel van a baj, hanem a többiek hangjával.