Itt a The Expendables 2 szinkronos előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mi ez a duma, hogy "ne zavarjon"?😊 Nyilván ízlések és pofonok, nekem sem tetszik ez a JCVD magyar hang (Mihályi Gyõzõ). Az én személyes kedvencem a Tökéletes katona szinkronja volt, Vitay Andrással.
Belenéztem, jó hangjai voltak, nekem Gyõzõ akkor is kicsit furcsa. Félreértés ne essék, jó hang, de nekem valahogy akkor is jobban bejön pl. a Mindhalálig c. filmbéli hangja(Jakab Csaba ha jól emlékszem)
Jaja,szerintem is az egyik legjobb hang neki,ha nem a legjobb.
Ez még a jobbik eset,Reviczky is volt már Arnold és a beszólásokat élvezetesen adja elõ..rosszabb lett volna,ha Sly-t cseszik el bárki mással...
Ne zavarjon,az egyik legjobb hang hozzá,nézd vissza több filmjét a 90esekbõl,mind Gyõzõvel...Idõzsaru,Hirtelen halál,Kalandor...stb
Engem JCVD hangja zavar.
Sajnálom hogy Gáti nem Arnold hangja, hanem Sly-é (nincs ezzel baj csak ilyenkor gáz amikor Sly és Arni is egy filmben van)
Reviczky Gáborral nem az igazi, nekem....
Ettõl függetlenül jó ez így!
Reviczky Gáborral nem az igazi, nekem....
Ettõl függetlenül jó ez így!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Maradjunk annyiban,hogy rengeteg sz*r szinkront tudnak kihozni,de ez egész korrekt lett.
Mi volt ezen a rossz?
Ez bizony kurvajó volt úgy ahogy van.
Ez bizony kurvajó volt úgy ahogy van.
Borzalmas a szinkron. Elsõt is csak feliratosan láttam eddig. Nem Gáti Oszkárral és Dörner Györggyel van a baj, hanem a többiek hangjával.
Az az...Jakab sokszor volt JCVD,el is baszták a magyarok alaposan az UniSol 3-at,mikor neki adták Dolph helyett..és mily' meglepõ,Dolph meg Vitay Andrást kapta meg..pont fordítva,mint az elsõ részben..igazi béna szereposztó balfaszság<#mf1>#mf1><#falbav>#falbav>
Nem érdekel milyen, erre megyünk.