Itt a The Expendables 2 szinkronos előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mi ez a duma, hogy "ne zavarjon"?😊 Nyilván ízlések és pofonok, nekem sem tetszik ez a JCVD magyar hang (Mihályi Gyõzõ). Az én személyes kedvencem a Tökéletes katona szinkronja volt, Vitay Andrással.
Belenéztem, jó hangjai voltak, nekem Gyõzõ akkor is kicsit furcsa. Félreértés ne essék, jó hang, de nekem valahogy akkor is jobban bejön pl. a Mindhalálig c. filmbéli hangja(Jakab Csaba ha jól emlékszem)
Jaja,szerintem is az egyik legjobb hang neki,ha nem a legjobb.

Ez még a jobbik eset,Reviczky is volt már Arnold és a beszólásokat élvezetesen adja elõ..rosszabb lett volna,ha Sly-t cseszik el bárki mással...
Ne zavarjon,az egyik legjobb hang hozzá,nézd vissza több filmjét a 90esekbõl,mind Gyõzõvel...Idõzsaru,Hirtelen halál,Kalandor...stb
Engem JCVD hangja zavar.
JohnnySmith
Sajnálom hogy Gáti nem Arnold hangja, hanem Sly-é (nincs ezzel baj csak ilyenkor gáz amikor Sly és Arni is egy filmben van)
Reviczky Gáborral nem az igazi, nekem....

Ettõl függetlenül jó ez így!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Maradjunk annyiban,hogy rengeteg sz*r szinkront tudnak kihozni,de ez egész korrekt lett.
Mi volt ezen a rossz?
Ez bizony kurvajó volt úgy ahogy van.

zaki
Borzalmas a szinkron. Elsõt is csak feliratosan láttam eddig. Nem Gáti Oszkárral és Dörner Györggyel van a baj, hanem a többiek hangjával.

Az az...Jakab sokszor volt JCVD,el is baszták a magyarok alaposan az UniSol 3-at,mikor neki adták Dolph helyett..és mily' meglepõ,Dolph meg Vitay Andrást kapta meg..pont fordítva,mint az elsõ részben..igazi béna szereposztó balfaszság<#mf1><#falbav>
Nem érdekel milyen, erre megyünk.