12
  • Interfan
    De mi ez a duma, hogy "ne zavarjon"?:) Nyilván ízlések és pofonok, nekem sem tetszik ez a JCVD magyar hang (Mihályi Győző). Az én személyes kedvencem a Tökéletes katona szinkronja volt, Vitay Andrással.
  • Jawarider
    Belenéztem, jó hangjai voltak, nekem Győző akkor is kicsit furcsa. Félreértés ne essék, jó hang, de nekem valahogy akkor is jobban bejön pl. a Mindhalálig c. filmbéli hangja(Jakab Csaba ha jól emlékszem)
  • pauly
    Jaja,szerintem is az egyik legjobb hang neki,ha nem a legjobb.
  • xido
    Ez még a jobbik eset,Reviczky is volt már Arnold és a beszólásokat élvezetesen adja elő..rosszabb lett volna,ha Sly-t cseszik el bárki mással...
  • xido
    Ne zavarjon,az egyik legjobb hang hozzá,nézd vissza több filmjét a 90esekből,mind Győzővel...Időzsaru,Hirtelen halál,Kalandor...stb
  • Jawarider
    Engem JCVD hangja zavar.
  • JohnnySmith
    Sajnálom hogy Gáti nem Arnold hangja, hanem Sly-é (nincs ezzel baj csak ilyenkor gáz amikor Sly és Arni is egy filmben van)
    Reviczky Gáborral nem az igazi, nekem....

Ettől függetlenül jó ez így!
  • csabipapo
    Maradjunk annyiban,hogy rengeteg sz*r szinkront tudnak kihozni,de ez egész korrekt lett.
  • bcrics
    Mi volt ezen a rossz?
    Ez bizony kurvajó volt úgy ahogy van.
  • zaki
    Borzalmas a szinkron. Elsőt is csak feliratosan láttam eddig. Nem Gáti Oszkárral és Dörner Györggyel van a baj, hanem a többiek hangjával.
  • xido
    Az az...Jakab sokszor volt JCVD,el is baszták a magyarok alaposan az UniSol 3-at,mikor neki adták Dolph helyett..és mily' meglepő,Dolph meg Vitay Andrást kapta meg..pont fordítva,mint az első részben..igazi béna szereposztó balfaszság
  • Jawarider
    Nem érdekel milyen, erre megyünk.