12
-
Interfan #12 De mi ez a duma, hogy "ne zavarjon"?:) Nyilván ízlések és pofonok, nekem sem tetszik ez a JCVD magyar hang (Mihályi Győző). Az én személyes kedvencem a Tökéletes katona szinkronja volt, Vitay Andrással. -
Jawarider #11 Belenéztem, jó hangjai voltak, nekem Győző akkor is kicsit furcsa. Félreértés ne essék, jó hang, de nekem valahogy akkor is jobban bejön pl. a Mindhalálig c. filmbéli hangja(Jakab Csaba ha jól emlékszem) -
pauly #10 Jaja,szerintem is az egyik legjobb hang neki,ha nem a legjobb. -
xido #9 Ez még a jobbik eset,Reviczky is volt már Arnold és a beszólásokat élvezetesen adja elő..rosszabb lett volna,ha Sly-t cseszik el bárki mással... -
xido #8 Ne zavarjon,az egyik legjobb hang hozzá,nézd vissza több filmjét a 90esekből,mind Győzővel...Időzsaru,Hirtelen halál,Kalandor...stb
-
Jawarider #7 Engem JCVD hangja zavar. -
#6 Sajnálom hogy Gáti nem Arnold hangja, hanem Sly-é (nincs ezzel baj csak ilyenkor gáz amikor Sly és Arni is egy filmben van)
Reviczky Gáborral nem az igazi, nekem....
Ettől függetlenül jó ez így!
-
csabipapo #5 Maradjunk annyiban,hogy rengeteg sz*r szinkront tudnak kihozni,de ez egész korrekt lett. -
bcrics #4 Mi volt ezen a rossz?
Ez bizony kurvajó volt úgy ahogy van. -
#3 Borzalmas a szinkron. Elsőt is csak feliratosan láttam eddig. Nem Gáti Oszkárral és Dörner Györggyel van a baj, hanem a többiek hangjával. -
xido #2 Az az...Jakab sokszor volt JCVD,el is baszták a magyarok alaposan az UniSol 3-at,mikor neki adták Dolph helyett..és mily' meglepő,Dolph meg Vitay Andrást kapta meg..pont fordítva,mint az első részben..igazi béna szereposztó balfaszság -
Jawarider #1 Nem érdekel milyen, erre megyünk.