Szekeres Viktor

Itthon egy hírműsor volt a legnézettebb múlt héten

A teljes lakosság körében a Tények volt a múlt hét legnézettebb műsora. A TV2 vasárnap esti filmje, a Múmia első része szintén jó eredményt ért el: a 18-49 évesek körében a második legnépszerűbb műsor lett.

A TV2 közleménye szerint a teljes lakosság 31. heti nézettségi toplistájának első helyét a múlt héthez hasonlóan, ezúttal is a TV2 hírműsora szerezte meg. A hétfő esti Tényekre az aktuálisan tévézők 35,8%-a, 1,17 millió néző volt kíváncsi. Második helyre került az RTL Klub sorozata, a Miami helyszínelők, míg a harmadik helyre a XXX. Nyári Olimpiai Játékok vasárnap esti adása került. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az olimpiai közvetítéssorozat egyes szegmenseit sokkal többen nézték, mint a Tényeket, azonban a nézettségi rangsorban csak több órás műsorblokként vannak feltüntetve a sportműsorok.

De a 18-49 éves célcsoport nézettségi toplistájának első helyét még így is az m1 olimpiai közvetítése nyerte, a második helyre a TV2 vasárnap esti filmje, a Múmia került, míg a harmadik helyet az RTL Klubon sugárzott Miami helyszínelők szerezte meg, annak ellenére, hogy a csatorna több évados hátrányban van a VIASAT3-as epizódokkal szemben.

A teljes lakosság múlt heti átlagos közönségaránya is eltérően alakult idősávonként: a teljes lakosságban főműsoridőben a TV2 bizonyult a legjobbnak, teljes napon azonban az olimpiának köszönhetően az m1 került az első helyre, míg a második legnézettebb csatorna a TV2 lett, akit a harmadik helyen az RTL követ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #3
    Pont itt a lényeg.
    Csinálni kell nem nézni.
  • Yodafon #2
    Pedig van olyan is, hogy OLIMPIA. Ja hogy már a nézése közben is a sok lusta tohonya ember elfárad? Hát kérem...
  • GaborT28 #1
    jobb híján...