Szekeres Viktor

Képek az új Mad Max járgányairól

Elkezdték forgatni a Mad Max 4. részét és meg is érkeztek az első fotók a forgatásról. George Miller az eredeti tervekkel ellentétben nem 3D-ben forgat, inkább majd átkonvertálják a filmet.

Nem húzódik tovább a negyedik Mad Max-film, a Max Max: Fury Road forgatása, melyet már tavaly el akartak kezdeni Ausztráliában, azonban a bőséges esőzéseknek köszönhetően az általában sivatagos táj teljesen virágba borult, s így nem tűnt hihető posztapokaliptikus háttérdíszletnek. Júliusban azonban végre mindent sikerült előkészíteni és elkezdődhettek a munkálatok Namíbiában.


A filmben többek között Tom Hardy, Charlize Theron és a harmadik Transformers-filmből is ismert Rosie Huntington-Whiteley fog szerepelni, utóbbi Twitterén több közös fotót is készített színésztársaival. Azonban a rajongókat lehet, hogy jobban érdeklik, hogy milyen járművek fognak feltűnni a filmben. Nos, ezekről a gépekről is elkezdtek felszivárogni a netre a fotók - a többit itt lehet megnézni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BobMR #10
    Offspring koncert lesz?! Csak a logo utánzat miatt kérdezem (2. kép: kamion eleje). Tudtam, hogy ismerős valahonnan. :)
  • GaborT28 #9
    "Majd Humungus (a hokimaszkos fazon) nyomja róla a nótát."
    Nagyon LOL
  • Jawarider #8
    Igen. Akkor furcsa lesz Mel nélkül.
  • Skynet #7
    Még jó hogy az üzemanyag elfogyása után amikor szaros gallonokért is ülik egymást, van aki ilyen duplamotoros,dupla superchargeres kamionokkal járkálhat, ami minden bizonnyal takarékosabb mint egy robogó...:D
  • Jagdgeschwader #6
    Majd Humungus (a hokimaszkos fazon) nyomja róla a nótát.

  • GaborT28 #5
    Szerintem egy videoklip kelléke lehetett. Már csak egy popsztár hiányzik róla.
    Látszik ki lesz a célközönség...
  • Relixo #4
    Hát ez a hangszórókkal felszerelt kamion...elég idiótán néz ki. És milyen céllal van ez rajta,majd ezzel megsüketítik az ellenfelet ?
    Remélem nem valami blődli filmet akarnak ebből is csinálni.
  • dresden1 #3
    Észnél vagy? Ha pénz kéne, akkor nem Mad Maxet forgatnának. Olvasd el, hogy mi miért van, elég régóta készül és sokat beszélt a filmről George Miller. Mert a Die Harddal ellentétben a Mad Max egy ember filmje, aki írta és rendezte az eddigieket.
  • Jawarider #2
    Olyan mintha pl. a Die Hard B.Willis nélkül forogna. Úgy látom nagyon kell a pénz a filmstúdiónak
  • GaborT28 #1
    Ezzel a szereplőgárdával Mad Maxet? Rosie Huntington-Whiteley OMFG Biztos fontos szerepe lesz..... táncolni fog egy kamionon?Amúgy is elvérzik majd, tökmind1
    (tessék megkövezni)