Szekeres Viktor

Jön a Baromi őrjárat 2 és a Sörcsata 2

A Broken Lizard társulat talán ismét készíthet egy (vagy két) olyan filmet, melyet mi is láthatunk idehaza a mozikban vagy esetleg a DVD-ket áruló boltok polcain. Persze folytatásokról van szó.

Igencsak megosztotta a nézőket 2002-ben a Baromi őrjárat (Super Troopers), azonban Jay Chandrasekhar Broken Lizard-filmje egyértelműen kultstátuszba lépett. A The Babymakers című bemutatásra váró alkotás készítői között lévő Chandraskehar egy interjúban megerősítette, hogy elkezdik készíteni a Baromi őrjárat 2-t, amint sikerül az akkori gyártóval, a Fox Searchlighttal szemben fennálló jogi akadályokat eltüntetni. Ez elvileg nem lesz nehéz, mert a stúdió már megkapta a forgatókönyvet, ami természetesen tetszett nekik. A rendező mindehhez még azt is hozzátette, hogy arra is egyre jobbak az esélyek, hogy a 2006-os Sörcsata (Beerfest) is folytatódik.


A Broken Lizard komédia-társulat (Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter, Erik Stolhanske) eddig 5 filmet készített közösen. A 96-os Puddle Cruiser nem jutott el hozzánk, viszont a Baromi őrjáratot, a 2004-es Sületlen paradicsomot (Club Dread), a Sörcsatát mi is láthattuk. (A 2009-es The Slammin' Salmont és a 2011-es Freeloaderst itthon nem adták ki.) A filmekről persze tudni kell, hogy csak egy nagyon szűk réteg lelkesedik értük, nem véletlen, hogy az amerikai mozikban egy sem ért el 20 millió dollárnál több bevételt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!