Szekeres Viktor

Nemsokára kezdődik a Tapló télapó 2 forgatása

Nehéz elhinni, hogy már majdnem 10 éve mutatták be a remekül sikerült Tapló télapót Billy Bob Thornton főszereplésével. A rajongóknak örömhír, hogy már biztosra vehető a második rész elkészülte.

Az már tavaly eldőlt, hogy elkészülhet a Tapló télapó (Bad Santa) című 2003-as film folytatása, a Deadline információi szerint pedig már a rendezője is megvan Steve Pink személyében. Az első részt még Terry Zwigoff készítette, ő azonban nem túl aktív rendező, a Tapló télapó mellett még az Ízlésficamot és a Tétova tinédzsereket jegyzi, valamint két remek dokumentumfilmet. A színészként is ismert Pink sem mondható túl tapasztaltnak, hiszen eddig mindössze a Felvéve és a Hot Tub Time Machine című filmeket mutathatja fel mozis filmográfiájában. (Pink még forgatókönyvíróként is alkotott korábban, a nevéhez fűződik a Pop, csajok, satöbbi és az Otthon, véres otthon szkriptje.)


Természetesen a Tapló télapó 2-ben vissza fog térni a címszereplő Billy Bob Thornton, de a mellékszereplőkről (Tonx Cox, Lauren Tom, Lauren Graham) egyelőre semmit sem tudni. (John Ritter és Bernie Mac azóta sajnos már nincs közöttünk.) A 2003-as eredeti fekete komédia alig 23 millió dollárból készült annak idején és világszerte 76,5 milliós bevételt produkált, ráadásul már-már kultstátuszba emelkedett, s évről-évre találnak rá, ismerik és kedvelik meg az újabb és újabb nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bcrics #1
    Dícséretes.Várjuk