Szekeres Viktor

Az első kép a Másnaposok 3-hoz

Még majdnem egy év van a Másnaposok 3 premierjéig, s ennek megfelelően elég kevés információ szivárgott ki a filmről, azonban egy logószerűséggel enyhíthetjük kíváncsiságunkat.

Bár még a forgatása sem kezdődött el a Másnaposok harmadik részének és a film is csak május 24-én fog bemutatásra kerülni az amerikai mozikban, a Legendary Pictures már jó ideje folytatja az előkészületeket, melyek során úgy tűnik, hogy egy logót is kreáltak a komédiához. Legalábbis erre utal a produkciós cég
A Másnaposok 3 ezúttal Los Angelesben és Tijuanában fog játszódni és a hírek szerint szakítani fog az első két epizód berúgós-felébredős formulájával - kérdés, hogy ennek a rajongók mennyire fognak örülni, hiszen tény, hogy a második részben minimális volt a fantázia, de legalább a nézők azt kapták, amire számítottak. A harmadik részre természetesen vissza fog térni a három főszereplő, Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms, mellettük pedig Mike Epps és Ken Jeong fog fontosabb szerephez jutni az előző epizódokból ismert színészek közül.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Annyira nem tetszett az első rész sem, hogy a 2-at kihagytam. Erről meg inkább az Üvöltés c. horror jut eszembe.
  • Lipi1980 #1
    Háááát fogalmam sincs, hogy ezt most várjam, vagy ne várjam...