Szekeres Viktor

Az egyik legnagyobb popsztár a Machete 2-ben - itt a plakát

Újabb nagy név csatlakozott a Machete második részéhez, azonban ezúttal nem egy színésznagyság teszi tiszteletét Robert Rodriguez filmjében, hanem a kortárs popzene egyik nagy alakja.

A Machete folytatását, a Machete Kills című produkciót rendező Robert Rodriguez pár perce Twitterén jelentette be, hogy a filmben Lady Gaga is szerepelni fog, s ezen apropóból egy karakterplakáttal is kedveskedett követőinek. Rodriguez 140 karakteres üzenetében leírta, hogy el volt ájulva az énekestől, aki színészi képességeit néhány videóklipjében már kamatoztatta. Lady Gaga karakteréről nem sok derült ki, mindössze annyi, hogy La Chameleón néven fog futni, de a plakát meglehetősen beszédesnek tűnik.

A Machete Kills története szerint a Danny Trejo által alakított címszereplőt az amerikai kormány béreli fel., hogy megakadályozza, hogy egy fegyverkereskedő kilőjön egy halálos rakétát. A fegyverkereskedőt nem más fogja alakítani, mint Mel Gibson, de a filmben még olyan színészek fognak szerepelni, mint Michelle Rodriguez, Demian Bichir, Amber Heard, Sofia Vergara, Zoe Saldana és Charlie Sheen - utóbbi, mint az amerikai elnök.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #10
    Pedig nem beszél hülyeséget... őszintén, te Oscar-díjas alakításokat vársz egy felvállaltan exploitation beütésű szennymoziba?
  • KillerBlue #9
    Ez a film semmilyen kritikai sikert nem akar elérni, akárcsak az előző ez is a néhány évtizedes B-kategóriás akció filmek mintájára készül szóval GaGa éppen megfelelő.
  • GaborT28 #8
    Akkor már lehetett volna a Sötét lovagban Jacko a Joker.(kb)
  • GaborT28 #7
    Te nem vagy eszednél.
  • KillerBlue #6
    Talán azért a legnagyobb mert nem sok előadó albumát veszik annyira mint az övét. És szerintem egy ilyen stílusú film pont hozzá illik. Azt, hogy milyenek a színészi képességei majd meglátjuk. Talán csak egy Quentin Tarantino film lenne még jobb, hogy szerepeljen benne.
  • GaborT28 #5
    Na ő sem a színészi tehetsége miatt szerepel a filmben.
  • csabipapo #4
    Rettenetesen utálom ezt a "nőt" ,remélem Machete fogja az eszközt és kivágja a beleit vagy felkoncolja vele vagy tök mindegy valami véreset fog vele csinálni:D:D:D:D:D:D:
  • zoliii #3
    az állatvédők már most utálhatják ezt a filmet.
  • Pretorian #2
    Áh, sokkal arányosabb alkat. 180 centi és 180 kiló.
  • Wittgen #1
    Egyik legnagyobb? Miért? 198 cm és 140 kiló? :DDD