Szekeres Viktor

Nagy a titkolózás a Paranormal Activity 4 körül

Szokás szerint szinte semmit nem lehet tudni a Paranormal Activity legújabb, immáron negyedik epizódjáról, de pár nap múlva, ha minden igaz, láthatjuk az első előzetesét.

Érdekes, hogy míg sok nagy film kampányát már több mint egy évvel a premier előtt elkezdik, addig a nagysikerű Paranormal Activity-sorozat esetében ténylege gy centet sem kívánnak költeni idő előtt a marketingre. Így akárcsak tavaly, a harmadik rész előtt, idén sem tudunk szinte semmit a legújabb epizódról, a gyártó stúdió a színészek névsorát nem hirdette ki (egy név szivárgott csak ki), de még a film szinopszisának lepötyögésére sem fordítottak energiát. Mindössze annyi tűnik biztosnak, hogy Henry Joost és Ariel Schulman lesz a rendező.

Persze ez így van jól, hiszen vannak filmek, ahol nem kell túlzásba vinni a reklámozást, az elmúlt három évben a közönség megszokhatta, hogy október végén Paranormal Activity-t nézhet. a hírek szerint mér elkészült az 1 perc 42 másodperces első előzetes, melyre nem kell augusztus végéig várni, hiszen a spekulációk szerint már a jövő hónap elején bemutatásra Az emlékmás kópiái előtt.

A film premierjére október 19-én kerül sor. Kérdés, hogy az eddigi legsikeresebb epizódot, a világszerte 205 millió dollár bevételt hozó harmadik részt túl fogja-e szárnyalni népszerűségben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)