Szekeres Viktor

Itthon tarolt a Pókember 3

Mint két hete, múlt héten is a TV2 szerezte meg az első helyet mind a heti nézettségi toplistán. A 29. héten a Pókember trilógia befejező része volt a kereskedelmileg fontos célcsoport kedvence.

A TV2 közleménye szerint ismét eredményes hetet zárt a TV2: a teljes lakosság körében a vasárnap esti Napló lett a hét legnézettebb műsora, az összesítés második helyén pedig a kedd esti Tények végzett. A 18-49 éves célcsoport körében szintén a TV2 volt a legnépszerűbb: a heti nézettségi toplista első helyét a Pókember trilógia befejező része szerezte meg, a második pedig a szintén TV2-es Napló lett. A TOP3-ba nem került RTL-es műsor, ugyanis a harmadik helyet a TV2 műsorai után meglepő módon az m1 Forma-1 közvetítése szerezte meg.

A vasárnap esti Moziverzum film és a Napló sikerének köszönhetően a napot a TV2 nyerte: mindkét célcsoportban, teljes napon és főműsoridőben egyaránt a csatorna volt a legnépszerűbb. A Tények, amellett, hogy toplistás lett a teljes lakosság körében, múlt héten is tartani tudta piacvezető pozícióját: a hét napból hétszer nyerte saját idősávját. A 18-49 évesek körében is a TV2 hírműsora lett a legnépszerűbb: bár a hét napból az egyiket elveszítette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • didgeridoo #3
    Dettó.
  • berczely #2
    Azt hittem elírtátok a cikk címét és A Csodálatos Pókemberre gondoltok, hogy tarolt a mozikban :D
  • tomboy013 #1
    Ez a cím olyan mintha most jött volna ki moziba a Pókember 3. Komolyan ebből kell hírt csinálni? Meg ilyen címmel? Hát ez 1-es osztályzatot kap tőlem Viktor.