Szekeres Viktor

Remek nézettséggel debütált az új magyar filmcsatorna

A Filmmúzeum helyén indult Film Mánia már az első estéjén jobb nézettséget produkált, mint elődje, s az egész heti teljesítménye alapján is bekerült a tíz legnézettebb adó közé.

A Film Mánia már az első estén túlszárnyalta a Filmmúzeum korábbi nézettségi rekordjait: július 2-án este 9 és 11 óra között a Sir Sean Connery és Christopher Lambert főszereplésével készült Hegylakó című film sugárzása alatt 3.83%-os közönségarányt ért el a 18-49 éves lakosság körében. Ezzel a film idején a Film Mánia a hetedik legnézettebb televíziós csatorna volt a kereskedelmi célcsoportban.

A Film Mánia első heti nézettségi eredménye is említésre méltó, a 27. héten főműsoridőben a televíziós csatornák rangsorában a kilencedik helyen végzett a kereskedelmi célcsoportban elért 1,5%-os átlagos közönségaránnyal. Mint arról korábban is hírt adtuk, a Filmmúzeum és a Zone Romantica megújulásával jött létre július 2-ától Film Mánia és Film Café, a Chello Central Europe két filmcsatornája. Júliusban a Film Mánián és Film Cafén minden este bemutatásra kerül egy-egy filmpremier, a nézők júliusban 60 új filmet láthatnak a két filmcsatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Akkor most miért van a nézettsége a Filmmúzeumé alatt? Ugyanazokat a filmeket adják, szinte. A Filmmúzeumon az utolsó napoknak Űrgolyhók, meg Ötvös Csöpi, meg Menekülés New Yorkból volt
  • lacyb #1
    Hát ez mért is meglepő?
    A retro adót ami régi filmeket sugárzott, és sok magyart is, lecserélték egy újabb és jobb filmeket sugárzóra, ami ráadásul nem 12 után kezdi a műsort - merthogy a Filmmúzeum addig vagy 1000x ismételt beszélgetéseket vagy az amatőr filmes régi izéit adta ami jószerével senkit sem érdekelt.
    Így tehát logikus a nézettség növekedése, jobb és több filmeket többen néznek.
    nahát hogy mik vannak? :)