Szekeres Viktor

Nolan nemet mondott a közös Superman - Batman filmre

Christopher Nolan, az "újkori" Denevérember-trilógia rendezője kategorikusan kijelentette, hogy sem az új Batman-filmekben, sem az állítólag tervezett Igazság Ligája-moziban nem fog részt venni.

Christopher Nolan az AP hírügynökségnek adott interjújában megerősítette azt, amit korábban már sejteni lehetett, hogy nem fog semmilyen formában részt venni egy esetleges Igazság Ligája-mozifilm (The Justice League) elkészítésében. "Nem, egyáltalán nem. - mondta a rendező a részvételét firtató kérdésre - Befejeztünk minden Denevéremberrel kapcsolatos tevékenységet. A harmadik filmmel zárjuk a karakterre vonatkozó ötleteink és elképzeléseink sorát."

Nem meglepetés, de mindenképpen csalódásnak mondható az információ a rajongók részéről, mindössze a Nolan-ellendrukkerek csápolhatnak. Nolan persze mindettől függetlenül producere marad a Zack Snyder-féle Superman-rebootnak. Persze a fentiekhez hozzátette még azt is, hogy a Denevérember mindnyájunkat túl fog élni, s éppen ez a nagyszerű a karakterben, hogy a jövő generációja is elő tudja venni és újraértelmezni. Ő viszont alkotótársaival elmesélte és le is zárta a történetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #17
    Saját ötlet: a Begins-nek többek közt a Frank Miller féle Year One volt az alapja, a Long Halloween pedig mindkét Batman filmjében visszaköszönt.
  • kalapos01 #16
    Azon baromira meglepődnék és nem én irkálok puszis smiley-kat.
  • immovable #15
    Ejnye. Látens homokosságod hagyd meg magadnak, ne itt téríts. Kár, hogy még az ip-ek is megegyezik. :)
  • BrockSamson #14
    Szeritem Nolan stilusa nem is illik a JL vagy Superman-Batman fele akciomozikhoz.

    Ezt a Batmant is lathatolag csak azert csinalta meg, mert a foszereplo minden korites ellenere ember, igy lehetseges volt egy visszafogottab, kifinomultabb krimi-thrillert epiteni ra.
  • kalapos01 #13
    Ööö, buzi-e vagy?
  • immovable #12
    Szia kalapos1.
  • dresden1 #11
    Mi itt a gond? Nem azt mondom, hogy nem jó, azt sem, hogy nem ír, csak azt, hogy mennyivel jó volt a két eredeti filmje, a saját ötletből írt. (Még az sem kell, hogy az ő ötlete legyen, hogy ő írja a szkriptet.) Épp ezért sajnálom, hogy már fél évtizede a Batmanek kötik le, amik biztosan jók, de nem mindenki tudja komolyan venni a műfajt. Most végre másra hagyja ezeket a képregényeket, és mehet megint sajátot alkotni.
  • Axlkenobi #10
    Nem hinném, hogy "elkurvul" az, aki több folytatást is csinál egy filmhez. Főleg nem akkor, ha azt ő maga teremtette meg és szívét-lelkét bele teszi. Most olyanokról beszélek, mint Lucas, Spielberg, Cameron, vagy éppen Nolan és nem Michael "de tényleg ez lesz az utolsó TransFormers filmem, de persze ha fizettek még 30 millát, csinálhatok még egyet" Bay.

    Nolanról meg annyit, hogy amit az új Batman-filmekkel csinált az a kreativitás és az önálló alkotás netovábbja. Aki képes ennyire markánsan és egyedi módon, ráadásul ilyen sikerrel a saját képére formálni egy 70 éves karaktert, az tud valamit.

    Azt pedig helyes döntésnek tartom, hogy a saját trilógiáját lezárja, az ő realisztikusabb Batman-je nem is illene egy JLA-filmbe. Azt is megértem, hogy nem vállalná el az Igazság Ligáját, hiszen 3 Batman után nyilván nem fog élete végéig csak képregényfilmekkel szórakozni, ráadásul producerként még ott vannak neki az új Superman-filmek is.
  • KillerBlue #9
    "A többi feldolgozás volt meg adaptáció, ahhoz nem kell nagy tehetség, csak jó forgatókönyv. Amit olykor ő ír."
    Hát persze! Biztosan azért buknak meg a feldolgozások egymás után mert az olyan könnyű munka. És lehet akármilyen jó forgatókönyved ha nem tudsz rendezni akkor vége a filmnek és ez visszafelé is igaz. Valamint Christopher Nolan eddig 2 db filmet rendezett aminek nem vett részt a megírásában abból is az egyik egy rövidfilm.
  • DasIsFuck #8
    nem is baj nem az ő stílusának valók ezek...
    mármint superman filmet felőlem úgy realizálhatná ahogy akarná azt lexarom, csak a batmant hagyta volna bégén:(