Szekeres Viktor

Jön a Van Helsing-reboot, főszerepben Tom Cruise

2004-ben csúnyán elhasalt a Hugh Jackman-féle gyatra Van Helsing, így nemsokára jöhet is egy reboot a Tranformers íróival és valószínűleg Tom Cruise főszereplésével.

A Crave Online interjút készített Alex Kurtzmannal, akinek új filmjét a People Like Us-t nemsokára bemutatják az amerikai mozik. (Kurtzmant sokan Robert Orci partnereként ismerik, olyan filmeket írtak együtt, mint a Transformers 1-2, A sziget, a Star Trek vagy a Mission: Impossible, de sorozatokat is készítettek, például a Hawaii Five-0-t és a Rejtélyt.) Az író megerősítette a múlt hónapban a Universal Pictures-től kiszivárgott információt, hogy valóban tervezik a Hugh Jackman főszereplésével készült Van Helsing rebootját.


A rendezőként most bemutatkozó író elmondta, hogy egyelőre nem akar sok mindent elárulni a projektről, hiszen még a megbeszélések elején tartanak, de ő úgy látja, hogy az Anthony Hopkins által alakított Van Helsing szinte parodisztikus volt a Drakulában, míg a Hugh Jackman-féle is másképp értelmezte a karaktert. Kurtzman úgy érzi, hogy ma már kinőtte a gyerekcipőt a műfaj, megkomolyodott az olyan filmekkel, mint A sötét lovag, s a valóságba ágyazva is el lehet mesélni a szuperhős-szerű történeteket. A mostani reboottal is ez a fő cél, de persze a fantasy elemeinek megtartásával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hitman08 #16
    Cruise jóval több, mint tehetséges színész. Magánélete, avagy egyéb tényezők miatt sokakban kelthet ellenszenvet, viszont illik felismerni a nyilvánvalót, ha már szemed készül kiszúrni: korunk egyik legjobbja az ipse. És hogy aláír pár bugyuta filmhez, ugyan melyik nagy névvel nem esett meg hasonló soha? Ja és csak úgy megsúgom, hogy nem a színészek írják a forgatókönyvek párbeszédeit.
  • alien47 #15
    Hugh Jackman-féle meg egész nézhető csak nem kell nagy elvárásokat támasztani felé.
    A csaj pl sunázható a vámpír fő-gonosz meg egyenesen isteni.

    "Hát nincs neked szíved? -NINCS!" örökérvényő jelenet!
  • alien47 #14
    " Tom meg tehetséges színész" ugye ezt csak viccnek szántad. Tom amit mostanában alakít pl Mission Imposible x. rész az olyan, mint Dolph Lundgren a filmjeiben. Nulla mimika, kókemény sebezhetetlen g@ci felállás, jelentéktelen párbeszédek.
    "He Michael esnek a csavaralátét árak a tőzsdén" stb.

    Inkább adják ezt a filmet Dani De Vitonak mint annak a gyökér Tom C nak.
  • Zombee #13
    Szerintem sem volt az rossz film - egyszer nézős akciófilm, de annak bevált. Bár nem tudom, hogy lehetne komolyabban megcsinálni. Véresebbre lehet, de komolyabbra nem tudom.
    Azt meg be kell látni, hogy A sötét lovagban komolysága ellenére is van egyfajta komolytalanság, mégiscsak egy denevérnek öltözött milliárdos kerget extrém rosszfiúkat. A szuperhősös téma ezt a komolytalanságot szuperképesség nélkül is magában hordozza, az éjsötét hangulat sem mosná le. De ez persze nem baj, csak kezeljük helyén a dolgokat.
  • xido #12
    Egyáltalán ilyen "friss" filmből mi a toszért kell máris reboot pláne olyan műfajban,ami sajnos reneszánszát éli és fél évente valami buta szörnyhentelős szar elkészül?
    Legjobb embernek ott van hozzá James Purefoy
  • Fresh Duke #11
    Szerintem jó volt a Van Helsing. Tom meg tehetséges színész, talán megbirkózna ezzel a szereppel is, viszont személy szerint utálom a rebootokat, szóval inkább csinálnának valami folytatást. (Még ha másik színésszel is.)
  • TreDoR #10
    Nem.
  • tomboy013 #9
    Ezt most komolyan írtad?
  • Csaba007 #8
    "Csúnyán elhasalt" hol?!? Max Amerikában kevesebbet hozott,de messze nem rossz eredményt produkált...
  • Jawarider #7
    ".....gyatra Van Helsing" - enyhe kifejezés.