Szekeres Viktor

Charlie Sheen lesz az amerikai elnök

Robert Rodriguez, a Machete folytatásának, a Machete Killsnek rendezője úgy véli, hogy jobb amerikai elnököt keresve sem találhatott volna filmjébe Charlie Sheennél.

Már egy ideje tart a Texas állambéli Austinban a Machete második részének, a Machete Kills című Robert Rodriguez-filmnek a forgatása, s a napokban megszaporodtak a filmről szóló hírek, valamint vizuális anyagok számai. Először is kiderült, hogy Charlie Sheen is csatlakozik a produkcióhoz és nem mást fog alakítani, mint az Egyesült Államok elnökét - erről egyébként az alábbi kép is tanúskodik.

De ez még nem minden, hiszen felkerült a netre még egy kép Jessica Albáról is, valamint Danny Trejóról és egy csupa nőből álló mariachi együttesről. Végül pedig a WhoSay segítségével Sofia Vergara is megosztott magáról egy fotót. (A képeket összegyűjtve itt lehet megnézni.) Az már korábban kiderült, hogy a premierdátummal egyelőre nem rendelkező Machete Killsben Sheen, Alba, Trejo és Vergara mellett szerepelni fog Mel Gibson, Michelle Rodriguez, Demian Bichir, Amber Heard és Zoe Saldana is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shiloh #3
    Még nem is láttad a filmet. Kár lenne addig okoskodni.
  • AZTA #2
    Albából simán kinézem hogy mostmár egyáltalán nem is megy a forgatásra, csak oda cgi-zik. :D
  • Kferro #1
    Az apja a legjobb amerikai elnök volt, akit filmben látni lehetett, de ő? Ehh!