Szekeres Viktor

Itthon már csak egy sorozatot néznek egymillióan

Lehet, hogy most vagy jövő héten meglódul ismét a tévésorozatok hazai nézettsége, az azonban biztos, hogy a múlt heti teljesítményekre nem nagyon lehetnek büszkék a csatornák.

Bár az időjárás nem mindig akarja az igazságot, de azért kijelenthetjük, hogy kitört a nyár és ez a tévés nézettségeken is meglátszik. Kiváltképp igaz ez a tévésorozatokra, hiszen a múlt héten, ha eltekintünk a Barátok közt és a Jóban rosszban szereplésétől, akkor mindössze egy széria éppen aktuális epizódja érdekelte egymilliónál több honfitársunkat. Ez a sorozat pedig nem volt más, mint a CSI: Miami helyszínelők az RTL Klubon. A sorozat teljesítménye pedig már csak azért is megsüvegelendő, mert egyrészt a foci-Eb találkozó ellen produkált 1,12 milliós nézettség, másrészt pedig, mert egy 7. évados epizódról van szó, azaz olyan részről, amit még 2009-ben forgattak. (A friss, 10. évados CSI: Miami-részeket itthon a VIASAT3 sugározza.)

Az uralkodó Miami helyszínelők mellett múlt héten szokás szerint nézett volt A mentalista című krimisorozat is, valamint két ismétlés, a Castle és az NCIS. Uóbbi egyébként a TV2 sorozata, de a két csatorna nyári aktivitásáról mindent elmond, hogy a sorozatos nézettségi lista első 10 helyezettjéből 9 az RTL Klubhoz tartozott. (Igaz ezek közül több is a napi rendszerességgel sugárzott Castle nevéhez fűzhető,)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #3
    Tényeket kijelenteni egy ilyen felszorzott vmiből..bár ha mindenki vakon elfogadja akkor miért ne. :D
  • dresden1 #2
    Itthon nyilván mindenféle ócska démonokat akarnak nézni hét órakor. Egy ennyire rétegsorozatot nincs értelme jó időpontban adni. Amerikában is nézik vagy 1,5 millióan. Itt hány embert érdekelne? :)
  • JackSparrow88 #1
    Hát a Castle ismételgetése helyett inkább az Odaát 4. évadját kezdték volna el. Ráadásul még az időpont is nagyon jó a 7 és 8 óra talán a legjobb mert szerintem ekkor tv-znek a legtöbben ergo a nézettség is magas lenne...