Szekeres Viktor

Megvan a Másnaposok 3 sztorijának helyszíne

Bár a Másnaposok harmadik része már nem az előző epizódok receptjeit fogja követni, a szereplők úgy tűnik, ezúttal is fognak bulizni, mégpedig Las Vegasban és Mexikóban.

2013. május 24-én mutatják be Amerikában a Másnaposok harmadik részét (The Hangover Part III), melynek forgatása nemsokára elkezdődik, hiszen az egyik főszereplőnek, a Stut alakító Ed Helmsnek július közepétől tévésorozatos elfoglaltságai lesznek. S ahogy közeledik a munkálatok megkezdésének dátuma, úgy derül ki egyre több információ is a film tervezett történetéről. A Life and Style Magazine-ban megjelent értesülések szerint a Másnaposok 3 jó része Los Angelesben fog forogni, de a karakterek ismét el fognak jutni Las Vegasba, valamint egy őrült hetet a mexikói Tijuanában is el fognak tölteni. A Las Vegas-i forgatás tényét múlt héten egyébként a The Las Vegas Sun is megerősítette, így ezt biztosra lehet venni.

Todd Phillips, az előző két rész rendezője elmondta, hogy mindig is 3 részben gondolkodtak, és a jövőre bemutatásra kerülő film valóban a zárást fogja jelenteni. Azt is elárulta, hogy a Másnaposok 3 nem az előző epizódok mintájára fog épülni, egy új ötletet fog megvalósítani. Hivatalosan még nem került ki a sztori, de a sajtóértesülések arra engednek következtetni, hogy a folytatásban Alan karakterét elmegyógyintézetbe kerül és Stu Phil segítségével megpróbálja őt kiszabadítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!