Szekeres Viktor

Elkészül a Hófehérke 2

Még a sokak által várt Men in Black 3-nál is több embert érdekelt az idei második Hófehérkés film, melynek sikerén felbuzdulva a gyártó stúdió le is adta a megrendelését a folytatásra.

Úgy tűnik, hogy jól működhet a hollywoodi stúdiók siker-előrejelző rendszere, hiszen nemcsak a John Carter hatalmas bukását, valamint az Éjsötét árnyak gyengécske szereplését lehetett előre sejteni, hanem azt is, hogy a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) sikeres lesz. Épp ezért a Universal stúdió már áprilisban jelezte, hogy folytatásra lenne szüksége és szerződtette David Koepp forgatókönyvírót a második rész megírására.


Nos, azóta bemutatták Rupert Sanders filmjét, a siker pedig nem maradt el: az 56 milliós nyitóhétvége után a tizedik napján már 98 millió dollárnál tart a Hófehér és a vadász, így a Deadline értesüléseiben, miszerint a Universal nem állt le a folytatás előkészítésével, nincs semmi meglepetés. Új információként mindössze annyit kell elraktároznunk, hogy a rendező, Rupert Sanders is vissza fog térni a tervek szerint. Egyelőre ugyan csak pletykaszinten, de az a híresztelés is tartja magát, hogy a második rész elsősorban a Vadász karakterére koncentrálna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tteron #2
    és mi lesz a címe: A boszi bosszúja? vagy talán Boszanova?)
  • tteron #1
    Minek? Már az 1. is sokk volt :)))