Szekeres Viktor

Korrekt lett az új Tarantino-film első előzetese

A Tarantino-rajongók már több mint egy éve várnak a megváltó képsorokra. Ahogy azt a gyártó stúdió megígérte, megérkezett a Django elszabadult első előzetese.

Pár napja még csak az előzetes előzetesét láthattuk, de türelmünk rózsát termett és már teljes egészében meg lehet nézni az új Tarantino-film, a Django elszabadul (Django Unchained) trailerjének több, mint két és fél percét. A képsorokból még a történetet nem ismerőknek is azonnal kiderülhet, hogy a Ponyvaregény és a Jackie Brown rendezője ezúttal az amerikai dicstelen múltban játszódó filmmel rukkolt elő, s a western műfajában próbálja megmutatni, hogy mire képes.


Az Amerikában karácsonykor, idehaza pedig januárban bemutatásra kerülő filmet azonban nemcsak a kultikus rendező személye fogja meghatározni, hanem az igencsak illusztris szereplőgárda is. A trailer elején Christoph Waltz és Jamie Foxx karaktereit ismerhetjük meg, de később olyan színészek tűnnek fel, mint Kerry Washington, Leonardo DiCaprio), Kurt Russell vagy Samuel L. Jackson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • G22 #3
    Unalmas témájú bukó
  • erahurka #2
    Ti se sietitek el, tegnap hajnal óta lehet már nézni.
  • DaemoonHunter #1
    Az biztos hogy nem egy klasszikus westernfilm lesz, erősen érződik rajta a Tarantino stílus, kb hasonlót várok tőle mint a Becstelen brigantiktól, vagy még attól is nagyobb leszámolásokat, szájbarágós témát(és semmi gond ezzel, pont ezért várom a filmet nagyon).