Szekeres Viktor

Ismét moziba kerül Tarantino harmadik legjobb filmje

Megint megnézhetjük a Volt egyszer egy... Hollywoodot.

Sokan szerették az idei Quentin Tarantino-filmet, a Volt egyszer egy... Hollywoodot, bár igazán csak azok tudták 100%-osan értékelni, akik valamennyire jártasak voltak a feldolgozott témakörben, számukra viszont kiemelkedő élmény lehetett. Nos, a Sony rá akar tromfolni az eddigiekre, hiszen ismét mozikba küldik a filmet - négy új jelenettel kibővítve. Mindez ezer amerikai mozit jelent (egyelőre) és plusz tíz perc anyagot.

A film természetesen nagy siker volt, ezt mondanunk sem kell. Amerikában a bevétele már majdnem elérte a 40 millió dollárt, Amerikán kívül pedig még több pénzt jövedelmezett, jelenleg 228,5 millió dollárt számlál. Az eredmény pedig már csak azért is nagy fegyvertény, mert mindezt kínai bemutató nélkül érte el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • NEXUS6 #3
  "Sokan szerették az idei Quentin Tarantino-filmet, a Volt egyszer egy... Hollywoodot, bár igazán csak azok tudták 100%-osan értékelni, akik valamennyire jártasak voltak a feldolgozott témakörben, számukra viszont kiemelkedő élmény lehetett."

  Húuuuuu, de ismerős nekem is ez a konzumsznobista duma! Honnan is? Ja pl. kb a Apple termékek lényege is ez marketing oldalról. XD

  Mellesleg minden paródiafilmé is ez. Mondjuk ez a film viszont annak gyengus volt, de pont azért kell ez a fellengzősség, hogy megindokold, hogy miért nem rágott szét az unalom és jöttél ki a felénél a moziból.
 • NEXUS6 #1
  Ne túlozzunk. A legújabb, nem a legjobb.

  "Nos, a Sony rá akar tromfolni az eddigiekre, hiszen ismét mozikba küldik a filmet - négy új jelenettel kibővítve. Mindez ezer amerikai mozit jelent (egyelőre) és plusz tíz perc anyagot."
  LOL, nyilván Brad Pitt 3X megint vezet pár percet, meg felmászik a tetőre, hogy befejezze az ácsmunkát! XD

  Bakter, így is 1 órával volt hosszabb a kelleténél! ;)