Szekeres Viktor

Az m1 szerezte meg az év legsikeresebb új sorozatát

Egy valószínűleg sokak által várt új sorozatot mutathat be nyár, vagy legkésőbb ősszel a hazai közszolgálati csatorna. A Once Upon A Time ráadásul az év legsikeresebb újonca volt Amerikában.

Az Origó információi szerint a hazai közszolgálati csatorna nemsokára bemutathatja az előző évad legnagyobb sikerét arató amerikai tévésorozatát, a Once Upon A Time-ot. A fantasy-t tavaly ősszel mutatta be az amerikai ABC csatorna, s már akkor is a legnézettebb újoncsorozatnak számított, mely címét az évad végéig megtartotta, így nem csoda, hogy szeptembertől már a második szezonja kerülhet képernyőre.


A Once Upon A Time egyszerre játszódik a mesevilágban, valamint a mi világunkban, egy, mesefigurák által benépesített kisvárosban - készítői (Edward Kitsis és Adam Horowitz) a visszaemlékezős formula alkalmazását korábban már mesteri fokon elsajátíthatták a Lost - Eltűntek című szériában. Arról egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor mutatja be az m1 a sorozatot, mint ahogy egyelőre még a magyar cím sem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #7
    Jaj de jó! :)
    Szuper jó sorozat!!
  • blitzy #6
    Pedig bizony az utóbbi évek egyik legzseniálisabb sorozata! És szerintem a trailer se sikerült rosszul.
  • Laza #5
    Háát, ez a trailer ... és ez tényleg olyan jó lenne? Nem úgy tűnik.
  • SovereignXY #4
    Tőtsd le torrentrűl!
  • Proart #3
    Hamarosan az MTVA csatornáin is lesz eredeti hangsáv. Egyéni műholdas vétel esetén már elérhető az eredeti sáv, de egyelőre még a magyar hang megy rajta. Magyar felirat pedig már egy ideje elérhető DVB-SUB formátumban, elsősorban a hallássérültek miatt. Amúgy a tv2-nek is van január óta eredeti hangsávja, igaz, csak mostanában kezdtek rajta eredeti nyelven adni.
  • Inquisitor #2
    Mennyire biztos, hogy nincs? csak mert több filmnél láttam egy rossz tuner okán, hogy megy alatta a felirat, tehát valószínűleg több nyelvű volt. Tévedés jogát fenntartva.
  • BakoSanyi #1
    baszki de legalább lenne angol stream... erre hány évet kell még várni?? egyedül az RTL klub bírta meglépni??