Szekeres Viktor

Megjött Tarantino új filmjéhez az előzetes előzetese

Quentin Tarantino idén a western műfajában próbálja ki magát. A Django elszabadul című rendezésére azonban nekünk januárig várnunk kell. Sebaj, addig itt az első előzetes előzetese.

Bár sokaknak minden bizonnyal elege van az új "rendszerből" miszerint bizonyos várt filmek előzetese előtt még az előzetesek is beharangozásra kerülnek, biztos olyanok is vannak, akik örülnek az új marketingfogásnak. Ugyanis aki nem mert 2-3 perces trailereket nézni, mert fél a poénok lelövésétől, 15-20 másodperc erejéig kielégítheti kíváncsiságát, hogy legalább azzal tisztában legyen, hogy nagyjából miképpen fog kinézni az általa várt premier.


szólj hozzá: Django Unchained - trailer teaser

Ezúttal az Entertainment Tonight vette meg Quentin Tarantino új filmjének, a Django elszabadul (Django Unchained) című western előzetesének bemutatási jogait, s természetesen el is kezdték promózni a világpremiert, melyre valamivel éjfél után fog sor kerülni, az amerikai idő szerint az esti órákban képernyőre kerülő filmes magazinműsorban. Az Amerikában december végén bemutatásra kerülő film hozzánk januárban fog elérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #1