Szekeres Viktor

Dupla premiert kapott az egyik legjobb magyar tévéműsor

Június hatodikán, szerdán két különböző On The Spot-epizódot is láthatnak a sorozat rajongói - két különböző csatornán, az m1-en és a Spektrumon.

Az On The Spot, azaz Cseke Eszter és S. Takács András dokumentumfilmjei az idei évben is két csatornán lesznek láthatók. A Spektrumon a világjáró On The Spot harmadik évada fut minden hónap első szerdáján, az m1-en pedig az On The Spot: Törzsek című sorozat kerül adásba havonta. A legújabb premierek egy napra esnek, így szerda este 21:30-tól az m1-en kannibálokhoz kalauzolják a nézőket a műsorvezetők, majd rögtön utána a Spektrumon a Fülöp-szigetekre, ahol 22:20-tól azt próbálják megérteni, miért feszíttetik magukat keresztre emberek a 21. században.


Az m1-es törzsi széria új epizódja Indonéziában játszódik az esőerdőben élő korowaioknál, akik az utolsó kannibálok a világon, legalábbis így tudósítottak erről a törzsről elismert nemzetközi lapok és híres amerikai tévéműsorok. A készítők hét menetrend szerinti repülőjárattal, két nap hajózással és egy nap gyaloglással jutott el a korowai törzshöz, hogy velük élve megismerhessék őket. A Spektrumos epizód Délkelet-Ázsiában játszódik, ahol két ember, egy férfi és egy nő át akarja élni, hogy mi történt azon a bizonyos kereszten - ezt fogják bemutatni a kamerák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    elküldeni? nekik ez a munkájuk, ezt akarják csinálni ők mennek el, és amit készítenek, eladják tévécsatornáknak. nem küldik őket sehova.
  • Zolthen #1
    Nincs elég külföldi leforgatott anyag, el kell küldeni ezt a két csököttet is?
    Inkább eladományoznák azt a pénzt, mint ilyen felesleges marhaságokra elköltik...